Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 3:42:26 πμ
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 09:27

Γυναίκες και νέα γενιά στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές 2023

 

Τα παραπάνω τόνισε η γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνη Χατζή, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές του 2023, στο κλείσιμο της μεγάλης συγκέντρωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς και αμέσως μετά την ομιλία του Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το βράδυ της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν τρεις γυναίκες υποψήφιες, μαχήτριες της ζωής, μπροστάρισσες στους αγώνες για την κατάκτηση της πραγματικής ισοτιμίας και χειραφέτησης των γυναικών.

Σας καλούμε να κάνετε  το αποφασιστικό βήμα. Μπροστά και στις εκλογές η δύναμη που θα πάρει το ΚΚΕ μπορεί να ενισχύσει τον λαό πολλαπλά, γιατί  δεν είναι συγκυριακή, δεν αλλάζει μετερίζι, παραμένει σταθερή, με σκοπό να δυναμώσει ο λαός, οι εργαζόμενοι και οι διεκδικήσεις τους».

 

Υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς

Αλτιπαρμακίδου Ρία του Μιλτιάδη

30 ετών. Απόφοιτη του τμήματος πολιτικών επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ στην πολιτική ιστορία και γεωστρατηγικές σπουδές. Ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς – μέλος ΟΓΕ.

Νικολαΐδου Σταυρούλα του Κοσμά

38 ετών. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.  Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών κοινωνιολογίας με κατεύθυνση την κοινωνική και πολιτική θεωρία.  Βιομηχανική εργάτρια. Μέλος του ΔΣ του Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας. Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Σμυδάκης Χαμουρούδης Ηλίας του Παρασκευά

32 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Κιλκίς.

Τεμεκενίδου Μέμα του Ιωάννη.

 65 ετών. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Αγροοικολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε βιοτεχνίες ενδυμάτων, στη λαϊκή Επιμόρφωση, ως δασκάλα ενδυματολογίας στα ΚΕΝΕ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας. Την τελευταία 10ετία υπήρξε εργαζόμενη του ΟΑΕΔ Κιλκίς, σήμερα είναι συνταξιούχος. Υπήρξε συνδικαλίστρια για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και από τις πρώτες γυναίκες που εκλέχθηκαν στην Πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση στην Κοινότητα της Νέας Σάντας

Τσαουσίδης Κώστας του Λαζάρου.

45 ετών. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, μεταπτυχιακό στις οικονομικές επιστήμες στο ΠΑΜΑΚ. Μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Κιλκίς, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

Πολυμέσα