Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 7:22:51 μμ
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 23:35

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τις εσωκομματικές εκλογές και το αποτέλεσμα για τους υποψήφιους του νομού

Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το γραφείο τύπου της οργάνωσης του ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και το αποτέλεσμά τους:

 

Με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των μελών και τον Αλέξη Τσίπρα αδιαμφισβήτητο Πρόεδρο του κόμματος

Το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής δυναμώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιο ενισχυμένο από χθες μετά από μία αδιάβλητη και άρτια οργανωμένη διαδικασία.

Με 172.000 μέλη συνολικά, εκ των οποίων 110.000 νέες εγγραφές ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για τον Πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Κυριακή της Δημοκρατίας για το κόμμα μας δίνει το έναυσμα συσπείρωσης και αγώνα για τον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό.

Σε πάνω από 1.000 σημεία χθες δεκάδες χιλιάδες προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες έστειλαν τον λογαριασμό απέναντι σε μία άκρως νεοφιλελεύθερη και ανάλγητη κυβέρνηση. Στο Κιλκίς και στην Παιονία, οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπερδιπλασίασαν τις δυνάμεις τους σε επίπεδο μελών, καθώς σε σύνολο 612 ψηφισάντων, τα 258 παλιά μέλη ψήφισαν τόσο για Πρόεδρο, όσο και για Κεντρική Επιτροπή, και 354 νέα μέλη συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου.

Από τους υποψηφίους του Κιλκίς για Κεντρική Επιτροπή σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έλαβαν:

Αγαθοπούλου Ειρήνη 13,37% (732 σταυρούς)

Δημητριάδης Λεωνίδας 10,98% (607 σταυρούς)

Τονικίδης Παύλος 13,78% (762 σταυρούς)

Ψαρρά Σοφία 8,61% (476 σταυρούς)

Ευχαριστούμε όσους και όσες με τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των μελών, καθώς και όσους και όσες εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της πρωτόγνωρης εκλογικής διαδικασίας.

Το γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς