Quantcast
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 5:41:59 πμ
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 20:52

Καλλισθένη Πάκα στις Γυναίκες: Συμβόλαιο αλήθειας ανάμεσά μας: Δεν θα αλλάξει η Καλλισθένη που ξέρετε

Εξέπληξε και την ίδια η μεγάλη συμμετοχή γυναικών στην συγκέντρωση που οργάνωσε η κ. Καλλισθένη Πάκα στο ξενοδοχείο Habitat στο Κιλκίς, καθώς ξεπέρασαν τις 250 οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της Η κ. Πάκα στην ομιλία - χαιρετισμό της ουσιαστικά προανήγγειλε την υποψηφιότητά της στις επικείμενες εκλογές.


«Είμαι μία από εσάς» - «ζω και περπατώ καθημερινά στο Κιλκίς», δήλωσε δίνοντας την υπόσχεση πως θα πορευτεί με τις ίδιες αρχές και αξίες που πορεύεται στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.
Απευθυνόμενη στις ακροάτριες δήλωσε πως η εποχή έχει ωριμάσει και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε στο Κιλκίς να εκλεγεί η πρώτη γυναίκα βουλεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, μία παράταξη που ανέκαθεν εμπράκτως τιμούσε και στεκόταν δίπλα στις γυναίκες.
Ζήτησε από τις παριστάμενες τη στήριξή τους και τόνισε πως απέχει από παλαιοκομματικές αντιλήψεις και ότι οι ανάγκες της εποχής επιτάσσουν την ανάγκη για σύγχρονους πολιτικούς.
Δώστε μου δύναμη-Να ακουστεί δι’ εμού η φωνή σας ζήτησε και έδωσε το λόγο σε όλες όσες θέλησαν να τις απευθύνουν ερωτήσεις. Η συγκέντρωση έκλεισε με την κ. Πάκα να απευθύνει προσωπικό χαιρετισμό σε κάθε παριστάμενη και να υπόσχεται σε ένα κλίμα ιδιαίτερης φόρτισης και συγκίνησης πως «δε θα αλλάξει η Καλλισθένη που ξέρετε» και ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ψηφοφόρων.
Αναλυτικά στην ομιλία-χαιρετισμό της ο κ. Πάκα ανέφερε: Σας ευχαριστώ από καρδιάς που ανταποκριθήκατε με τόση ζεστασιά στην πρόσκλησή μου.
Με πολύ μεγάλη χαρά σας κάλεσα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω την πρόταση την οποία δέχθηκα και εν τέλει αποδέχτηκα από την κεντρική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να με εντάξει στα ψηφοδέλτιά της ως υποψήφια βουλευτή εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που μου γίνεται πρόταση.
Από το 2009 δέχομαι προτάσεις αλλά λόγω των πολλών οικογενειακών μου υποχρεώσεων (το παιδί μου ήταν μικρό σε ηλικία, οι γονείς μου με πολλά προβλήματα υγείας) ήταν αδύνατο να ανταποκριθώ
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας πω ότι ο γιός μου φέτος είναι μαθητής της Γ λυκείου και ότι ως μάνα υποψηφίου βιώνω τις αγωνίες τόσο του ιδίου όσο και των λοιπών παιδιών που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους στόχους τους .
Φέτος συμπλήρωσα και 26 χρόνια στη δικηγορία . Πέραν των ανωτέρω πριν κάνω το οποιοδήποτε βήμα στην κεντρική πολιτική σκηνή, σε κάθε περίπτωση ήθελα να σταθώ στα πόδια μου και καλά επαγγελματικά.
Αποφάσισα να πολιτευτώ γιατί θέλω να φανώ χρήσιμη στους συμπατριώτες μου και όχι να φανούν αυτοί χρήσιμοι σε εμένα.
Η φλόγα της ενασχόλησής μου με τα κοινά υπήρχε μέσα μου από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια.
Ακολούθησε η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό η οποία υπήρξε για μένα ένα τεράστιο σχολείο . Μου δίδαξε πολλά για τις ανάγκες του τόπου μας και των πολιτών του.
Προβλήματα τα οποία γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι και λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας και φυσικά γιατί ζω και περπατώ καθημερινά στο Κιλκίς και συνομιλώ με τους πολίτες, άντρες, γυναίκες, ηλικιωμένους και παιδιά.
Είμαι μία εργαζόμενη γυναίκα, μάνα, σύζυγος, νύφη , κόρη μέχρι πρότινος , είμαι μία από εσάς.
Είμαι η κόρη του Σταύρου και της Σούλας , μεγάλωσα σε μία οικογένεια όπου ξεχείλιζε η αγάπη και ο σεβασμός, η κατανόηση και η αλληλεγγύη σε κάθε μέλος της, σε κάθε γείτονα, σε κάθε συμπολίτη .Αυτές είναι οι αξίες που με ενέπνευσαν οι γονείς μου και είμαι περήφανη και ευγνώμων σε αυτούς.
Με τις ίδιες αξίες και αρχές πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή και θα συνεχίσω να πορεύομαι και στην πολιτική μου ζωή.
Είμαι η Καλλισθένη, όπως με ξέρετε τόσα χρόνια και δε θα με δείτε ποτέ να τάζω πράγματα που δεν μπορώ να εκπληρώσω ούτε να χαιδεύω πλάτες υποκριτικά προκειμένου να υφαρπάξω συμπάθειες και σταυρούς.
Τον λόγο μου θέλω να τον εκλαμβάνετε ως ένα συμβόλαιο αλήθειας ανάμεσά μας.
Θέλω να γίνω η φωνή σας στη Βουλή και να αγωνιστώ με πάθος και σθένος για τα δίκαια αιτήματά σας όπως τόσα χρόνια αγωνίζομαι ως δικηγόρος.

Πολυμέσα