Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 7.311 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 6 στην Ημαθία και μία στην Πιερία. Από τα 18 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας, 11 αφορούσαν πεζούς.
Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 90 παραβάσεις, εκ των οποίων 30 καταγράφηκαν στην Πιερία, 14 στο Κιλκίς, 12 στην Πέλλα, 10 στην Ημαθία, 9 στις Σέρρες και 15 στη Χαλκιδική. Από τα 90 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, 75 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 14 μετακίνηση εκτός νομού και μία μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Όσον αφορά την Αττική, επιβλήθηκαν 31 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 138 για άσκοπη μετακίνηση, ενώ στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 138 για άσκοπη μετακίνηση.



