Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 5:49:27 πμ
etpa
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 13:55

Λουκέτο στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Γουμένισσα

Συντάκτης:

Οριστικό και αμετάκλητο: Η Τράπεζα Πειραιώς κλείνει το υποκατάστημά της στη Γουμένισσα και -σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr- αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί για το τέλος Ιουλίου!

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση η διοίκηση της Πειραιώς έκανε γνωστό τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ότι επίκειται μπαράζ λουκέτων καταστημάτων της, με τη συρρίκνωση του δικτύου της τράπεζας να εντατικοποιείται. 

 

Μεταξύ αυτών που κλείνουν  και το υποκατάστημα της Γουμένισσας. Έτσι, στο νομό Κιλκίς η Πειραιώς θα έχει δυο καταστήματα, Κιλκίς και Αξιούπολης σε ιδιόκτητα κτήρια.Μέσα  στο καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο) πρόκειται να κλείσουν 64 καταστήματα της Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των καταστημάτων είναι η ακόλουθη:Ροδολίβους, Κόνιτσας, Άνω Ιλισίων, Μαραθώνα, Κερατσινίου, Σπάτων, Χαϊδαρίου (2148), Άργους (2500), Νεάπολης Βόλου, Κορυδαλλού (2105), Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νέας Κρήνης, Νοσοκομείου Αχέπα, Γαστούνης (1327), Νεμέας, Πολίχνης Θεσσαλονίκης, Ακράτας, Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης (2239), Αλιάρτου, Στυλίδας, Ιτέας, Νέου Κόσμου (1856), Οιχαλίας Τρικάλων, Σερβίων, Δημητσάνας, Κοζάνης (1238), Μουζακίου, Κινητό συνεργείο Νεάπολης Λακωνίας, Λεωνιδίου, Μελιγαλά, Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης (2200), Καλαμάτας (1343), Λιμεναρίων, Μαντουδίου, Κινητό Συνεργείο Λίμνης  Ευβοίας, Αντιγονιδών Θεσσαλονίκη, Ευαγγελιστρίας Πειραιάς, Νεάπολης Λασιθίου, Καλυβών, Βούλγαρη Θεσσαλονίκη, Γουμένισσας, Ασημίου, Ανωγείων, Ιφιγενείας Ν. Ηράκλειο, Σκύδρας, ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Καστελίου, Ν. Μηχανίωνας Θεσσαλονίκη, Αγ. Δημητρίου (2193), Μαλίων, Αμοργού, Αστακού, Ληξουρίου, Πεύκων, Ζακύνθου (1379), Σίφνου, Ιερού Λόχου Ρόδος, Ιπποκράτους (2029), Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, Κρεστένων, Παραμυθιάς, Άρτας (1296), Τρίπολης (2503) και Πάργας. Μετά και τα νέα λουκέτα το δίκτυο της Πειραιώς θα περιοριστεί σε 420 καταστήματα, από 484 που αριθμεί σήμερα. Μέχρι  το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων, με το προσωπικό των καταστημάτων που κλείνουν να βρίσκονται εκ των πραγμάτων σε δυσμενή θέση και να εξωθούνται στην «οικειοθελή» αποχώρηση.