Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 6:18:18 μμ
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 10:02

Μεγάλες συγκεντρώσεις από Αθανασία Λιάρτση

liartsi


Σε Πεντάλοφο, Ομαλό, Κάρπη, Πλατανιά και Πευκόδασος περιόδευσε στις αρχές της εβδομάδας  η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου με στελέχη του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’. Παρά το βροχερό καιρό, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις συγκεντρώσεις και υποδέχθηκαν με θερμές εκδηλώσεις αγάπης την κα Λιάρτση – Σταυροπούλου.
‘’Με συγκινεί η αγάπη που μου δείχνετε. Μου δίνετε θάρρος και δύναμη να συνεχίσω με τους εκλεκτούς συνεργάτες του Δημοτικού μας Συνδυασμού την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από αρκετούς μήνες για να θεμελιώσουμε σε γερές βάσεις  το νέο Δήμο Παιονίας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι  η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλετε τη Δημοτική μας Παράταξη, μας γεμίζει με χαρά αλλά και με ευθύνη και διατρανώνει τη θέλησή μας να  εργαστούμε σκληρά για το καλό και το συμφέρον του τόπου μας. Η Παιονία είναι η έμπνευσή μας, είναι η δύναμή μας για σωστή διοικητική οργάνωση, για δημιουργία, για πραγματική ανάπτυξη με επίκεντρο το δημότη’’ τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας.
Την Τετάρτη η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας μίλησε σε ογκώδεις συγκεντρώσεις σε Μεσιά και Άγιο Πέτρο. Αναφέρθηκε κύρια στις προγραμματικές δεσμεύσεις για την περιοχή (κατασκευή αποχετευτικού δικτύου Μεσιάς, αντιπλημμυρική προστασία οικισμού, ολοκλήρωση αναδασμού σε Άγιο Πέτρο, κατασκευή βιολογικού καθαρισμού, έργα αναπλάσεων στην κεντρική πλατεία του οικισμού κ.α.)  όπως αποτυπώνονται και στο νέο έντυπο που έχει εκδώσει ο Δημοτικός Συνδυασμός. Η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους κατοίκους και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή τους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. ‘’Δίνουμε βαρύτητα στην άποψη του δημότη, στη δική σας άποψη. Και θέλουμε να είστε δίπλα μας, να μας καταθέτετε τις προτάσεις σας και τους προβληματισμούς σας για θέματα που αφορούν και την περιοχή αλλά και τη συνολική ανάπτυξη του Δήμου μας. Ο δημότης έχει τον πρώτο λόγο’’ τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας
Το απόγευμα της Πέμπτης η κα Λιάρτση - Σταυροπούλου συναντήθηκε με γυναίκες της Γουμένισσας. Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην πολυπληθή συγκέντρωση, έμπλεο έντονης συναισθηματικής φόρτισης, καθώς η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας κατάγεται από την περιοχή της Γουμένισσας, είπε  «Η υποψηφιότητα μου είναι πράξη ευθύνης για μένα,για τους συντοπίτες μου, για τις φίλες μου. Και την ίδια στιγμή μεγάλη τιμή.Τιμώ τον τόπο που γεννήθηκα, που μεγάλωσα και αναλαμβάνω απέναντί σας ένα μεγάλο, ένα βαθύ χρέος: Να δικαιώσω τις προσδοκίες της Γουμένισσας και των Γουμενισσιωτών.  Να ανοίξω μια καινούρια σελίδα για τη Γουμένισσα. Το Όραμά μου για αυτή την πόλη είναι για μένα προσωπικός στόχος. Είναι για μένα υπόθεση ζωής. Και είμαι έτοιμη να δώσω την ψυχή μου γι’ αυτό το Όραμα. Χρειάζομαι όμως και τη δική σας δύναμη, τη δική σας υποστήριξη.Σας καλώ, όλες μαζί, να δουλέψουμε για τη Γουμένισσα, να αγωνιστούμε για την πόλη μας,να κάνουμε το όραμα πράξη».