Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 8:43:25 μμ
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 00:15

Μπαλάσκας: «Μαζί θα κερδίσουμε το μέλλον μας!»

mpalaskas


Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς, Βαγγέλης Μπαλάσκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που τίμησαν το συνδυασμό μας με την ψήφο τους στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου και μας ανέδειξαν ως Δημοτική Αρχή του νέου Δήμου Κιλκίς.
Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες που κατέδειξαν την επιθυμία τους για ένα καινούργιο και φιλόδοξο ξεκίνημα.  
Μια επιλογή που μας γεμίζει παράλληλα και με πολλές ευθύνες προκειμένου να ανταποκριθούμε επιτυχώς στα νέα μας καθήκοντα και να δικαιώσουμε έτσι τις προσδοκίες που έχουν οι Δημότες από εμάς.
Δέσμευσή μας, όπως έχουμε ήδη αποδείξει όλα τα χρόνια της παρουσίας μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, είναι η ισότιμη μεταχείριση των πολιτών ανεξάρτητα από την εκλογική τους προτίμηση. Τα προβλήματα άλλωστε δεν έχουν χρώμα και η άμεση επίλυση τους αποτελεί βασικό μας στόχο.
Σε προσωπικό επίπεδο η εκλογική αυτή επιτυχία ήταν η σημαντικότερη στη μέχρι σήμερα πολιτική μου σταδιοδρομία και τούτο διότι επετεύχθη παρά την πρωτοφανή σε διάρκεια και ένταση επίθεση εναντίον μου με λασπολογία και συκοφαντίες από συγκεκριμένους κύκλους που χρησιμοποίησαν παράλληλα κάθε μέσο για να με εξοντώσουν πολιτικά.
Στους κύκλους αυτούς όμως οι πολίτες έδωσαν μια ηχηρή απάντηση κατά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία και αποδείχθηκε έτσι περίτρανα η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια.
Καλώ όλες τις δημιουργικές δυνάμεις να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια που θα έχει ως βασικούς στόχους την ισόρροπη ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Μαζί Κερδίσαμε τις Εκλογές και Μαζί θα κερδίσουμε το μέλλον μας!