Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 8:43:43 μμ
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 11:46

Ν.Δ. Κιλκίς: Ευχαριστίες και... έχουμε μπροστά μας νέους αγώνες

Νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες

ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΜΑΣ

πολίτες του νομού Κιλκίς

Ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιλέγοντας τη σταθερότητα.

Οι νεοδημοκράτες του Κιλκίς έκλεισαν τον λογαριασμό τους με το λαϊκισμό, την τοξικότητα και το διχαστικό λόγο.

Οι Έλληνες πολίτες στήριξαν τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, επιβραβεύοντας το έργο που έγινε την προηγούμενη τετραετία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του Κιλκίς και σε όλους τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην κυβέρνηση μας συμμετέχει ως εξωκοινοβουλευτικός , ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ο συντοπίτης μας Γιώργος Φλωρίδης και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία δικαιώνοντας την επιλογή του πρωθυπουργού μας

Δώσαμε μαζί με τα στελέχη της ΔΕΕΠ των ΔΗΜ.ΤΟ Κιλκίς - Παιονίας και την ΟΝΝΕΔ ΚΙΛΚΙΣ, έναν όμορφο αγώνα που μόνο όσοι συμμετείχαν ενεργά γνωρίζουν της δυσκολίες που είχαμε να διαχειριστούμε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε τρία κόμματα από τα δεξιά μας που συγκέντρωσαν 19.,54%, με την Ν.Δ στο 39.63% ( -0.98%) η μικρότερη πτώση της Ν.Δ στην Κεντρική Μακεδονία από τους υπόλοιπους νομούς.

Ως ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ δεχθήκαμε από τον πρόεδρο μας στον πρόσφατη επίσκεψη στο Κιλκίς τα συγχαρητήρια του για το όμορφο εκλογικό μας Κέντρο, που ήταν το μοναδικό σε επίπεδο νομών στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και την αγάπη των μελών του κόμματος μας και όχι μόνο που κάθε ημέρα μας επισκεπτόταν στο εκλογικό για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους μας που τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ήταν παρόντες στο καθήκον τους.

Δεσμεύομαι όπως και τις προηγούμενες εκλογές ότι η πρώτη εκδήλωση που θα προγραμματιστεί από την ΔΕΕΠ θα είναι προς τιμήν τους

Οι ευθύνες μας μεγαλώνουν μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη.

Υψώσαμε ψηλά τις σημαίες της νίκης..

Ανοίξαμε τις καρδιές μας

Αγωνισθήκαμε για την αυτοδυναμία της Ν.Δ

ΣΤΑΘΕΡΑ

ΤΟΛΜΗΡΑ

ΜΡΟΣΤΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

Έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις ελπίδες και στις προσδοκίες των πολιτών, να προχωρήσουμε με γρήγορα αλλά και τολμηρά βήματα στις μεγάλες αλλαγές, να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τους δείκτες ανάπτυξης, να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το βιοτικό επίπεδο και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Από αύριο συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά.

Έχουμε μπροστά μας νέους αγώνες..

Εκλογές στον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και τον επόμενο χρόνο της ευρωεκλογές και καλούμαστε σε σοβαρότητα χωρίς προσωπικές διαδρομές να ανταποκριθούμε σε όποιες αποφάσεις της Κεντρικής διοίκησης.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ