Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 5:58:34 πμ
etpa
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 21:39

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: "Ο Σύριζα με τις τράπεζες, η ΝΔ με τους εργαζόμενους"

Συντάκτης:
"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και μακριά χέρια και επίσης ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Οι δυο σοφές λαϊκές παροιμίες έχουν απόλυτη ισχύ για την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Οι κατά τα άλλα εκπρόσωποι της αριστεράς οι οποίοι επαίρονται (υπό μορφή εργολαβίας) ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για τα δίκαια και τα συμφέροντα των εργαζομένων, επί πέντε σχεδόν χρόνια φαίνεται ότι επιβεβαίωσαν στην πράξη ότι όλα όσα υποστηρίζουν (ότι είναι οι μόνοι που νοιάζονται για τα δίκαια των εργαζομένων λες και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι κατά των συμφερόντων των εργαζομένων) είναι μόνο φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.
Τρανταχτό παράδειγμα η υπόθεση των εργαζομένων της πρώην Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Κιλκίς οι οποίοι με νόμο της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα έναντι των τραπεζικών ιδρυμάτων (με τροπολογία που είχε κατατεθεί από τον Υπουργό Δικασιοσύνης Κώστα Τσιάρα και ψηφίστηκε με τον ν. 4715/1-8-2020 οι εργαζόμενοι της πρώην Ε.Α.Σ. Κιλκίς θα εισπράξουν τις απαιτήσεις τους από τις δεδουλευμένες αποδοχές, επιδόματα κ.τ.λ. που τους οφείλονται ήδη από το 2012, κατά απόλυτη προτεραιότητα έναντι των απαιτήσεων των τραπεζών).
Το ευεργετικό προνόμιο των εργαζομένων είχε καταργηθεί το 2015 με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και οι απαιτήσεις των εργαζομένων δεν ερχόταν πρώτες στην κατάταξη, αδικία που αποκατέστησε η τροπολογία Τσιάρα, κατατάσσοντας αυτές πρώτες έναντι των τραπεζικών ιδρυμάτων".
ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ