Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 7:01:51 μμ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 20:40

Ο Παύλος Τονικίδης κατέθεσε βιογραφικό για υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Συντάκτης:

Θεαματική εξέλιξη στα προεκλογικά πράγματα του νομού: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ,  ο Παύλος Τονικίδης υπέβαλε αίτημα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας συνάμα βιογραφικό στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και αμελητί απέστειλε τον σχετικό φάκελο στα κεντρικά όργανα του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

 

Σημειώνουμε ότι η εξέλιξη είναι σημερινή και αιφνιδίασε ακόμα και ιστορικά στελέχη του κόμματος στο ν. Κιλκίς, ενώ δημιουργεί νέα δεδομένα στην προεκλογική μάχη, δεδομένης της υψηλής οργανωτικής προετοιμασίας του κ. Τονικίδη, ο οποίος ηγήθηκε του συνδυασμού «Δήμος Αξιών» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι στις εν λόγω δημοτικές εκλογές ο κ. Τονικίδης είχε τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ, έστω σιωπηρά, και αντιπαρατέθηκε στον επίσημο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Δημ.  Αγαθόπουλο.

Είναι προφανές ότι εφόσον  γίνει δεκτή η αίτηση και ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ο Παύλος Τονικίδης θα ενταθεί και οξυνθεί η εκλογική μάχη τόσο μεταξύ των υποψηφίων  του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη και εκλόγιμη θέση όσο και στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο και τον ανταγωνισμό με το ΚΙΝ.ΑΛ.

Η  ανακοίνωση του ψηφοδελτίου αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.