espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 7:40:57 μμ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 22:05

«Οργώνει» το ν. Κιλκίς ο Πέτρος Παππάς. Συνάντηση και με τους εμπόρους

«Οργώνει» κυριολεκτικά το νομό Κιλκίς ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Παππάς, με συναντήσεις και επαφές στις πόλεις και στα χωριά.

Προχθές πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου να τονίζουν πως «το τελευταίο τετράμηνο παρατηρείται μια μεγάλη πτώση της εμπορικής κίνησης, που είναι απόρροια της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας του κόσμου.

 

Η προοπτική ανάπτυξης της αγοράς του Κιλκίς χωλαίνει καθώς η πόλη χάνει διαρκώς πληθυσμό λόγω της συνολικής υποβάθμισής της.

Η υψηλή φορολογία αλλά και η μειωμένη κρατική μέριμνα για τις μικρές επιχειρήσεις έως 10 εργαζομένων καθιστά την επιβίωσή τους πολύ δύσκολη».

«Κάθε μέρα, σημειώνει ο κ. Παππάς, είμαστε στα χωριά του Κιλκίς:

Στην Κάτω Ποταμιά του Κιλκίς δεν λειτουργεί το περιφερειακό ιατρείο γιατί το χωριό δεν έχει σύνδεση στο internet!

Στο Λειψύδριο οι λίγοι πλέον μόνιμοι κάτοικοι μαζεύονται στο κλειστό καφενείο του χωριού για να έχουν μια επαφή μεταξύ τους.

Στον Άσπρο οι κάτοικοι δεν έχουν αποχέτευση και το άδειασμα το βόθρων είναι εξαιρετικά κοστοβόρο γι’ αυτούς.

Σε μαγαζιά, λαϊκές αγορές, καφέ, ταβέρνες και στους δρόμους του Κιλκίς ακούμε την ανάγκη των πολιτών για ένα νέο όραμα για όλο τον νομό.

Στη Γουμένισσα

«Στη Γουμένισσα μιλάμε με τους νέους και τους λίγο μεγαλύτερους πολίτες για όλα όσα τους απασχολούν. Η διαρκής υποβάθμιση της Γουμένισσας από την Πολιτεία είναι το πρώτο που ακούμε από όλο τον κόσμο.

Στην όμορφη Γοργόπη, που ο κόσμος όλο και λιγοστεύει ακούσαμε τα προβλήματα του κόσμου και το αίτημα για πολιτική αλλαγή ήταν καθολικό».