espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 11:36:59 μμ

Πολιτική

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών της πόλεως μας ότι το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024 εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς.
Το πρόγραμμα της Πανηγύρεως θα τελεσθεί ως εξής:

Να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο οι μεταφορές και ο τουρισμός στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας και αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής δεσμεύτηκε να προωθήσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την ακρόασή του στο Ευρωκοινοβούλιο για την επιβεβαίωση ανάθεσης του χαρτοφυλακίου των βιώσιμων μεταφορών και του τουρισμού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

Το καλοκαίρι του 2024 κυκλοφόρησε το βιβλίο με τίτλο "Ο, τι αφήσαμε πίσω μας, ΔΙΠΟΤΑΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ" της Μάρθας Λαζαρίδου - Αθανασιάδου, από τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις ΄5-11-2019

Ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 3 Νοεμβρίου, οι διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Κιλκίς - Παιονίας  για την ανάδειξη συνέδρων, εν όψει του επικείμενου έκτακτου συνεδρίου, το οποίο ορίστηκε στις 8 με 10 Νοέμβρη του 2024.

Η ιστορία μας, είναι η παρακαταθήκη μας, η διατήρηση της μνήμης της ιστορίας μας, είναι η εξασφάλιση της ύπαρξής μας για τα χρόνια που έρχονται... «Άλικος έρωτας στην αποβάθρα. Μια ιστορία αγάπης στη δίνη του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου». Μια μουσικοθεατρική παράσταση από το Δήμο Κιλκίς, στο πλαίσιο των εορτασμών των Πολιούχων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων της Πόλης του Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς, λόγω της λήξης της θητείας του και σύμφωνα με το καταστατικό, προσκαλεί τα μέλη του Ομίλου στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, για τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη  νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Υπεροχή της ομάδας Κασσελάκη είχαμε στο ν. Κιλκίς συνολικά και στις 4 κάλπες που στήθηκαν για την εκλογή των συνέδρων για το κρίσιμο αλλά και εκρηκτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνολικά 24 είναι οι υποψήφιοι από το νομό Κιλκίς που θα διεκδικήσουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου να εκλεγούν σύνεδροι για το κρίσιμο αλλά και εκρηκτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι φανερό πως οι εκλογές οδηγούνται, μέσα από ένα κλίμα έντονης αντιπαράθεσης και πόλωσης, σε ψηφοφορία αυστηρά ομαδοποιημένη από τα δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.