espa pkm

Τρίτη, 14 Απριλίου 2026, 4:07:59 πμ

Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, σύσκεψη με τη συμμετοχή του Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής Γεωργίου Γεωργαντά, του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νίκου Γρηγοριάδη, του Προέδρου της Κοινότητας Σ.Σ. Μουριών Δήμου Σεμερτζόγλου και του Προέδρου ΤΟΕΒ Σ.Σ. Μουριών Γιώργου Κούπενου σχετικά με την πορεία υλοποίησης του αρδευτικού έργου Σ.Σ. Μουριών. 

Την έντονη ανησυχία του εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας για τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του ιδρύματος, η οποία έμεινε με έναν παθολόγο γιατρό.

Σε επιστολή του προς τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτριο Τσαλικάκη, το Σωματείο αναφέρει:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Αυτό το Σάββατο 15 Ιουλίου, ώρα 9:30. Η ταινία που λόγο καιρικών συνθηκών δεν προβλήθηκε.
“ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ” / Historias para no Contar - Stories not to be Told  στο ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ στο ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ! (Απέναντι από την Πινακοθήκη της Τέχνης) Τηλ.: 6946 253 961.

Οι βουλευτικές εκλογές τελείωσαν -επιτέλους- και σειρά παίρνουν οι δημοτικές. Και πριν την κάλπη του Οκτωβρίου το ενδιαφέρον εστιάζεται στους πρωταγωνιστές των εκλογών στο Δήμο Κιλκίς. Ένας ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης. Δεύτερος από τους ήδη γνωστούς ο Κώστας Τσαουσίδης από τη Λαϊκή Συσπείρωση και τρίτος ο Θεόδωρος Βαφειάδης.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (13-7-2018)

Μόλις οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου αποχαιρετίσουν τη μέρα στέλνοντάς τις χρυσαφένιες τους ανταύγειες, το θερινό σινεμά ανοίγει τα πορτοπαράθυρά του στα χωριά του Δήμου Κιλκίς διαλαλώντας τις παραγωγές των θεαμάτων του στους φανατικούς οπαδούς αλλά και στους νέους φίλους του.

Ο Δημήτρης Λάλος και ο Γιώργος Χριστοδούλου, «συγκρούονται» στην κορυφαία τραγωδία του Ευριπίδη.

  Πρεμιέρα, στην Αθήνα,  με εξαιρετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς , για τις ΒΑΚΧΕΣ του Ευριπίδη, με πρωταγωνιστές, δύο από τους  σημαντικότερους εκπροσώπους της νεότερης γενιάς ηθοποιών, τον Δημήτρη Λάλο στο ρόλο του Διόνυσου, και τον Γιώργο Χριστοδούλου, στο ρόλο του Πενθέα. Ένα πολλά υποσχόμενο θεατρικό γεγονός, σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου, ταξιδεύει στην Ελλάδα, με ένα θίασο σημαντικών ηθοποιών. Πρόκειται για παραγωγή της 5ης Εποχής και του θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-07-2023)

Η «γιορτή του ντολμά» είναι η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια, που εδώ και χρόνια πλέον έχει γίνει θεσμός στην Κοινότητα  Ευρώπου, του Δήμου  Παιονίας, Νομού Κιλκίς.

Άρχισε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, η εξαήμερη προσκυνηματική ιερά αποδημία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου στο παλαίφατο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στα πανάγια προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.

Της προσκυνηματικής αποδημίας ηγείται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, αποτελούμενη περίπου από 50 προσκυνητές, λαμβάνοντες για ακόμη μια χρονιά την ευλογία και τη χάρη των σπουδαίων προσκυνημάτων της Ορθοδοξίας μας.