Πολιτική
Υποκατηγορίες
Ο Οδηγισμός Κιλκίς στην πρώτη γραμμή συνεχίζει να συγκεντρώνει είδη για τους πυρόπληκτους
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού του Κιλκίς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στήριξης των πυρόπληκτων της χώρας και συνεχίζει να συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης. Ήδη έχουν σταλεί τα πρώτα είδη που πρόσφεραν οι κιλκισιώτες και η προσπάθεια συγκέντρωσης συνεχίζεται.
Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους από το δήμο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟι πληγές της πρωτοφανούς πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε περιοχές του τόπου μας, με ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές και στο φυσικό περιβάλλον, μπορούν να επουλωθούν αν δείξουμε όλοι εμπράκτως την αλληλεγγύη μας.
«Μία Κρυφή Ζωή» του Τέρενς Μάλικ στο σινεμά της Τέχνης
Συντάκτης: Eidisis.grΤο σινεμά στην πιο δυνατή και ιερή στιγμή του! Μια ταινία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ με την ποιητική και ξεκάθαρα πολιτική ταινία «Μία Κρυφή Ζωή / A Hidden Life» 4* του Τέρενς Μάλικ.
Ο Γ. Γεωργαντάς συγχαίρει τα στελέχη των δασικών υπηρεσιών του ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ανάρτησή του ο υφυπουργός και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς συγχαίρει τα στελέχη των δασικών υπηρεσιών του ν. Κιλκίς:
Αυτές τις ημέρες, περισσότερο από ποτέ, η προστασία των δασών μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Είμαστε ευγνώμονες στους άνδρες και τις γυναίκες των δασικών υπηρεσιών για την τεράστια συμβολή τους, στον έλεγχο και την αναχαίτιση των πύρινων μετώπων. Χρέος όλων μας, η συμμόρφωση με τα έκτακτα μέτρα: δεν μεταβαίνουμε ούτε μετακινούμαστε, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, σε περιοχές NATURA, δάση, άλση και εθνικούς δρυμούς.
Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Παρόχθιου Κρουσσίων, με στελέχη του Δασαρχείου Κιλκίς και τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου καθώς και στελέχη του Δασαρχείου Γουμένισσας, στην περιοχή Καστανερής Πάικου.
Σχόλιο Γιώργου Αναστασιάδη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
Συντάκτης: Eidisis.grΤο παρακάτω σχόλιο έκανε ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης σχετικά με τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών:
«Από τον αυτοθαυμασμό και τα αλληλοσυγχαρητήρια στην αμηχανία και στο δόγμα ''η φωτιά θα σβήσει όταν δεν έχει τι άλλο να κάψει''. Δυστυχώς η κυβέρνηση και ο μοιραίος πρωθυπουργός για άλλη μία φορά παρακολουθούν πελαγωμένοι τις εξελίξεις. Κρίμα. Δεν αξίζει στη χώρα μια τέτοια ανήμπορη και τρομοκρατημένη ηγεσία.»
"Με σφραγισμένα χείλη" του κιλκισιώτη συγγραφέα Γιάννη Τσιτσίμη για τα καλοκαιρινά αναγνώσματά σας
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ για τις πρόσφατες πυργαγιές στην ΠΕ Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν αυτό το διάστημα και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την πιο πρόσφατη στην περιοχή της Ν. Σάντας-Περιστερίου, την οποία επισκέφτηκε κλιμάκιο της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, είναι αποτέλεσμα των τραγικών και οδυνηρών συνεπειών από την εγκληματική ανυπαρξία ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας με επίκεντρο την πρόληψη.
Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Κιλκίς για το θάνατο του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνου Μίχαλου
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου Τιμά τη μνήμη του και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του διακεκριμένου, αγαπητού και κορυφαίου μέλους της Επιμελητηριακής και Επιχειρηματικής Κοινότητας, που με την μοναδική προσωπικότητα του και το έργο του, αποτέλεσε εμβληματική μορφή στην ιστορία του Επιμελητηριακού Θεσμού και της Εθνικής Οικονομίας.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-8-2021)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-8-2021)
Στις ??-?? Σεπτεμβρίου η επίσημη έκθεση του ArXellence 2 της ALUMIL στη Θεσσαλονίκη
Συντάκτης: Eidisis.grΗ μεγάλη γιορτή της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής έρχεται στη Θεσσαλονίκη!
Ελάτε ?? – ?? Σεπτεμβρίου στην επίσημη έκθεση του ArXellence 2, του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών της ALUMIL και δείτε πώς διαμορφώνεται το μέλλον της πόλης, σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης αστικής ανάπλασης!