Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 5:51:48 πμ

Πολιτική

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:26

Συνεργασία για βοήθειa με τον Γερμανό πρεσβευτή

Συντάκτης:
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης δέχθηκε τη Δευτέρα σε συνάντηση εργασίας  τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Wolfgang Schultheiss, μαζί με αντιπροσωπεία κρατικών αξιωματούχων και εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:12

Συνεργασία για βοήθειa με τον Γερμανό πρεσβευτή

Συντάκτης:
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης δέχθηκε τη Δευτέρα σε συνάντηση εργασίας  τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Wolfgang Schultheiss, μαζί με αντιπροσωπεία κρατικών αξιωματούχων και εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:08

Μητρώα μελών και φίλων ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:
Επειδή πολλά μέλη και φίλοι ρωτούν σε ποια Δημοτική Οργάνωση ανήκουν, στο τηλέφωνο 210-3896-600, καθημερινά 9πμ-9μμ, μπορούν να πληροφορηθούν σε ποια δημοτική οργάνωση ανήκουν και πως μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:01

Ο Κ. Κιλτίδης αξιοποιεί νέα στελέχη

Συντάκτης:

Οι Κ. Γιαννόπουλος και Κ. Παπαδόπουλος σε θέσεις – κλειδιά. Και έπεται συνέχεια

Η συμμετοχή του Κ. Κιλτίδη στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως υφυπουργός σήμανε την αξιοποίηση μιας σειράς στελεχών του ν. Κιλκίς σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού.
Ψηλά τον πήχη τοποθέτησε στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τις απαιτήσεις του ν. Κιλκίς ως προς τα έργα του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Κιλκίς Σάββας Τσιτουρίδης.

Άτακτη υποχώρηση Μπαλάσκα μετά την προειδοποίηση του κ. Τσιτουρίδη

Θορυβημένος από τη δήλωση του Βουλευτή Σ. Τσιτουρίδη ότι και ο Νομάρχης πρέπει να αναζητήσει το δικό του μερίδιο ευθύνης για την πτώση της δύναμης της Ν.Δ. στο ν. Κιλκίς και πως εφεξής δεν θα αφήσει κανέναν να εκμεταλλεύεται το όνομα και την ιδιότητά του, ο κ. Μπαλάσκας επιχειρεί διπλωματική διάψευση των θέσεων που εξέφρασε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ όταν απέδωσε μερίδιο ευθύνης και στην κόντρα των δυο βουλευτών.

 Έχω λογαριασμούς μόνο με το μέλλον, διακήρυξε. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κ. Κιλτίδη, αλλά και τόνισε ότι είναι αντικομματική η θέση πως όσοι μας ψηφίζουν είναι οι υγιείς δυνάμεις. Τα μεγάλα έργα που θα προωθήσει καθώς
τοποθετεί ψηλά τον πήχη. Και συνάμα στέλνει σαφές μήνυμα προς τον κ. Μπαλάσκα:

Ήταν σαφές εδώ και λίγες εβδομάδες  ότι οι κάποτε ειδυλλιακές σχέσεις του βουλευτή Σ. Τσιτουρίδη με τον Νομάρχη Ευάγγελο Μπαλάσκα έχουν διαταραχθεί.
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2007 13:17

Περιοδείες Κιλτίδη σε Λάρισα και Βόλο

Συντάκτης:
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, είχε χθες Παρασκευή διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Νομάρχη Λάρισας, Δήμαρχο Λάρισας και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου και παραγωγικούς φορείς του Νομού, ενώ επισκέφθηκε και τον ΟΠΕΚΕΠΕ Λάρισας.
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2007 11:39

Το ΠΑΣΟΚ είναι υπόθεση όλων μας

Συντάκτης:
Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται καθαρές τοποθετήσεις για όλα, δεν θα αντέξει μια προσχηματική ενότητα. Η συνεχής επίκληση του κινδύνου διάσπασης έχει ακριβώς τα ίδια πολιτικά αποτελέσματα με την επίπλαστη ενότητα. Και στις δύο περιπτώσεις ευνουχίζεται το ΠΑΣΟΚ ως κινητήρια δύναμη πολιτικών αλλαγών και μαζικής δράσης στην κοινωνία. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε το πολιτικό λάθος να αποφύγουμε τη συζήτηση για τα πραγματικά αίτια της ήττας, την κριτική και την αυτοκριτική, όπως πράξαμε μετά τη στρατηγική ήττα των εκλογών του 2004 και μετά τις δημοτικές εκλογές του 2006.
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2007 05:15

Ο Κ. Σκανδαλίδης τρίτος στην κούρσα

Συντάκτης:
 Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κ. Σκανδαλίδης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Τόνισε πως σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Κίνημα αναλαμβάνει την ευθύνη και το χρέος που του αναλογεί καταθέτοντας την υποψηφιότητά του. Δήλωσε πεπεισμένος ότι την υποψηφιότητά του τη θέλει και την αναζητεί η βάση και επισήμανε πως δεν έρχεται να διασπάσει, αλλά να ενώσει.