Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 5:08:09 πμ

Πολιτική

Δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ Νίκου Κούρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η άνοδος σε ψήφους και σε ποσοστό που πήρε το ΚΚΕ τόσο στο νομό Κιλκίς όσο και πανελλαδικά χρεώνει τους κομμουνιστές με μεγαλύτερες ευθύνες.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες και τους νέους, που μας εμπιστεύτηκαν.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 08:41

Αισιόδοξο αποτέλεσμα

Συντάκτης:
«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε Κιλκίς του Συνασπισμού.
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007 06:29

Κέρδισαν όλοι πλην ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:
Αν η συντριπτική ήττα του ΠΑΣΟΚ και η δεύτερη ευκαιρία στον Κ. Καραμανλή και τη Ν.Δ να κυβερνήσουν τον τόπο είναι η πανελλαδική μετεκλογική εικόνα της χώρας, στο Ν. Κιλκίς τα συμπεράσματα δεν απέχουν πολύ. Η Νέα Δημοκρατία με 46,9% έχασε τρεις μονάδες από τη δύναμή της του 2004 (50,05%) καταγράφοντας μια σημαντικότατη επιτυχία. Το ΠΑΣΟΚ συγκράτησε τη δύναμή του και μάλιστα με ελαφρά αύξηση (37% έναντι 36,47%), αλλά οι εντυπώσεις έμειναν στη ΝΈΑ Δημοκρατία τόσο για την πανελλαδική νίκη της όσο και από την εύλογη εκτίμηση πως στο Κιλκίς όπου η Ν.Δ,. κατέγραψε το 2004 από τα υψηλότερα ποσοστά της θα αναμενόταν μεγαλύτερη του μέσου όρου μείωση της δύναμής της.
Μεταπολιτευτικά  μόνο στις εκλογές του 2000 υπήρχε τόση αμφιβολία για τον τελικό νικητή Σε 225 κάλπες ψηφίζουν οι Κιλκισιώτες ένα από τα14 κόμματα και έναν από τους 42 υποψήφιους..
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 08:03

ΣΥΡΙΖΑ :Καθαρός λόγος με επιχειρήματα και αισιοδοξία

Συντάκτης:
 Ο Δημ. Παφίλης εντυπωσίασε με τον άρτιο και σοβαρό πολιτικό του λόγο όπου οι κορώνες απουσίαζαν και όπου τα επιχειρήματα  περίσσευαν. Και όλα αυτά σε άψογα Ελληνικά.Ούτε το μέγα πλήθος ήταν εκεί, ούτε το μέγα πάθος ήταν εμφανές. Λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα Νορβηγίας – Ελλάδας η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΣΥΝ με ομιλητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Δημήτρη Παφίλη έγινε στις 10 το βράδυ και λόγω του ψύχους σε παρακείμενη του ορισθέντος χώρου  καφετέρια του Κιλκίς.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 07:06

Σάββας Τσιτουρίδης : «Σχέση εμπιστοσύνης»

Συντάκτης:

 Σάββας Τσιτουρίδης

«Στις 16 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός θα δώσει εντολή για νέα αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση της Ν. Δ. με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, για να συνεχισθεί η πορεία της χώρας προς την πραγματική ανάπτυξη και πρόοδο και προς το λαμπρό μέλλον.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 07:04

Μήνυμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Μ. Πεντζερετζή

Συντάκτης:
Φίλες και φίλοι, Πολίτες του Νομού Κιλκίς,
Η Χώρα μας από το 2004 με την εντολή του λαού για κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας έχει μπει σε μια τροχιά μεταρρυθμίσεων και αλλαγών.
 Ο Γιώργος Φλωρίδης στη μεγαλειώδη προεκλογική του συγκέντρωση διακήρυξε ότι την Κυριακή είναι σίγουρη η νίκη.«Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για τον πούμε άχρηστο κι ανίκανο;» αναρωτήθηκε ο Βουλευτής Κιλκίς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης στην κορύφωση μιας θυελλώδους ομιλίας του στους Κιλκισιώτες σε μια τεράστια σε όγκο συγκέντρωση, μπροστά από το πολιτικό του γραφείο, επί της 21ης Ιουνίου.
«Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται την ΝΔ και θα ανανεώσει την εντολή του προς αυτήν για την συνέχιση του μεγάλου έργου της και των μεταρρυθμίσεων, που οδηγούν την χώρα μας στην υψηλή ανάπτυξη και ενισχύουν το κύρος της και τη θέση της στην διεθνή κοινότητα.
Ο Γιώργος Ζώτος, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ζώτος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα προς τους πολίτες του ν. Κιλκίς:Πολίτες του Ν. Κιλκίς,Οι εκλογές της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου αποτελούν κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα μας.