Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 7:07:58 μμ
Τετάρτη, 14 Μαϊος 2008 13:51

«Πράσινες» εκλογές άνευ αντιπάλων

 Οι πλέον αδιάφορες εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος προσέρχονται για τρίτη φορά από τον Νοέμβριο του 2007, όταν επανεξέλεξαν τον κ. Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στις κάλπες για να αναδείξουν συντονιστές και μέλη στη νομαρχιακή και στις δημοτικές τους οργανώσεις. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μικρό όπως καταφάνηκε τόσο από τις διαδικασίες  διαλόγου που προηγήθηκαν στις οργανώσεις, όσο και από την σχεδόν μηδενική προσφορά υποψηφιοτήτων για τα εν λόγω όργανα. Είναι ενδεικτικό ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Κινήματος στο ν. Κιλκίς ο υποψήφιος για τη θέση του συντονιστή της Νομαρχιακής είναι μόνο ένας και ουσιαστικά η εκλογική διαδικασία  είναι άνευ αντικειμένου. Μοναδικός υποψήφιος είναι ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης.
Ελάχιστο είναι και το ενδιαφέρον για εκλογή στη Νομαρχιακή Επιτροπή, ενώ ανάλογο κλίμα υπάρχει και στις δημοτικές οργανώσεις.
Τέλος, αν υπάρχει ένα στοιχείο ενδιαφέροντος εντοπίζεται σους υποψήφιους για τη μια θέση του εκπροσώπου της οργάνωσης στην Περιφέρεια. Ο κ. Γ. Ζώτος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για εκλογή, ενώ μέχρι το μεσημέρι δεν ήταν γνωστή η θέση του κ. Χρίστου Ανθρακίδη. Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Χέρσου και εκ των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς συμμετείχε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η θητεία του οποίου εκπνέει την Κυριακή με την εκλογή νέου.