Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022, 12:30:45 μμ
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 17:57

Σοφία Ψαρρά: Η κοινωνία μίλησε, η νέα αρχή είναι στο χέρι μας

Συντάκτης:

Στις 15 του Μάη δώσαμε μια μάχη και την κερδίσαμε. Μιλήσαμε με τους πολίτες ζητώντας να μας εμπιστευτούν, και μας εμπιστεύτηκαν. Από το βράδυ των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πορεύεται προς τις επόμενες εκλογές με τη δύναμη των 172.000 μελών του, εκ των οποίων οι 110.000 είναι νέα μέλη που, επιδοκιμάζοντας την πολιτική.μας, έστειλαν τον λογαριασμό της ακρίβειας στον υπερόπτη και μοναδικό υπεύθυνο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

​Η μαζική ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Προέδρου μας, του Αλέξη Τσίπρα, δείχνει την αποφασιστικότητα των συμπολιτών μας για συμπόρευση κι αγώνα, προκειμένου να έλθει η οριστική απαλλαγή από τη συστηματική υποτίμηση  της νοημοσύνης μας.

​Από πλευράς μου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για την υποδειγματική διεξαγωγή των εκλογών. Επίσης, είμαι υπόχρεη σε όσους στήριξαν την προσπάθειά μου να συμμετάσχω στην Κεντρική Επιτροπή και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι στα συλλογικά μας όργανα μέχρι τη δικαίωση των θέσεών μας.

​Στα νέα μέλη της Κεντρική Επιτροπής εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, για να δικαιωθούν οι προσδοκίες όλων από το νικηφόρο αποτέλεσμα των ερχόμενων εκλογών.

Σοφία Ψαρρά

Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς