Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 8:05:34 πμ
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 18:39

Στο Χωρύγι περιόδευσε κλιμάκιο της νέας νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζει την περιοδεία της κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς.

 

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας το Χωρύγι ν. Κιλκίς, όπου βρέθηκαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ο Γραμματέας Λάζαρος Παζαρτζικλής, ο αναπληρωτής Γραμματέας Στάθης Αβραμίδης, η υπεύθυνη οργανωτικού Μαίρη Τζεβελέκη, το μέλος Γιώργος Κετικίδης, καθώς επίσης και ο Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς Κώστας Σαββίδης.

Παλιά και νέα στελέχη του Κινήματος υποδέχτηκαν την Νομαρχιακή Επιτροπή και εξέφρασαν τις ευχές τους στα μέλη για καλή και παραγωγική θητεία.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού στην καθημερινότητά τους, αλλά και τα προβλήματα της χώρας γενικότερα.

Έντονες ανησυχίες εκφράστηκαν από τους κατοίκους για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση που μαστίζει τη χώρα και καθιστά την ζωή των πολιτών δυσβάσταχτη. Συζητήθηκαν οι προτάσεις και οι θέσεις του Κινήματος για τη μείωση του κόστους διαβίωσης και την αντιμετώπιση της ακρίβειας και διανεμήθηκε έντυπο, ενημερωτικό υλικό.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώθηκε στους κατοίκους η εγκατάσταση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς σε γραφείο στην πόλη του Κιλκίς, όπου θα μπορεί να έχει πρόσβαση κάθε πολίτης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή επανέλαβε την δέσμευσή της να «οργώσει» τον νομό απ’ άκρη σ’ άκρη, επικοινωνώντας τις θέσεις του Κινήματος απέναντι στα μείζονα προβλήματα της χώρας.

Νομαρχιακή Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΚΙΛΚΙΣ