Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 11:28:23 πμ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:58

Σύμβουλοι του λαού οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι του ν. Κιλκίς της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

konstantinidis_theodosis


Από τον περιφερειακό συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κιλκισιώτη υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Μακεδονίας Θεοδόση Κωνσταντινίδη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον Κώστα Χαλίτσιο ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων νομού Κιλκίς, που είναι οι εξής:
Λάζαρος Ανδρεανίδης, κτηνοτρόφος μέλος διοικητικού συμβουλίου παραρτήματος Β. Ελλάδος Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Μαρία Αποστολίδου, φυσικοθεραπεύτρια, ελεύθερη επαγγελματίας, Τάσος Βασιλακάκης, υπάλληλος ΟΤΑ, Κώστας Κωνσταντινίδης, φαρμακοποιός και Βίκη Φαχουρίδου, επαγγελματίας.

Θα αποκαλύπτουν   
την αλήθεια

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Θεοδόσης Κωνσταντινίδης στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων συμβούλων, είπε μεταξύ άλλων:
«Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια:
Θα βοηθούν στην αποκάλυψη της πολιτικής που θα εφαρμόζεται, των μέτρων που θα παίρνονται, έγκαιρα, ώστε να μπορεί να οργανώνεται η λαϊκή αντίδραση απέναντι σε αυτά.
Οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο πλευρό των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πάλης τους. Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουν τη λαϊκή ψήφο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου.
Οι εκλεγμένοι των συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ και σε παλαιότερες τοπικές εκλογές έχουν δώσει δείγματα γραφής. Π.χ. η Δημοτική αρχή της Νίκαιας (ΚΚΕ) με αγώνες στο πλευρό των εργαζομένων πέτυχε τη μονιμοποίησή τους. Επίσης στο Δήμο υπήρχε μηδενική αύξηση στα ανταποδοτικά τέλη για όλη την προηγούμενη θητεία.
Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της  «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι κομμάτι του λαϊκού κινήματος. Δε φτάνει μια ψήφος ενάντια σε κάποιο μέτρο μέσα σε ένα συμβούλιο, δε φτάνει να μένει κάποιος στο «τι να κάνουμε, δεν έχουμε πόρους από την κεντρική κυβέρνηση».
Θα μπούμε μπροστά, θα βοηθήσουμε, ώστε με τη διεκδίκηση κάθε δικαιώματος των εργαζομένων για την Παιδεία, την Υγεία, την Πρόνοια, την εργασία κ.λπ., να αποσπούμε κατακτήσεις, αλλά και να στεριώνουμε τη συμμαχία των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών βιοτεχνών και εμπόρων, των σπουδαστών και των φοιτητών, των γυναικών στη βάση της ανάγκης να ανοίξει η προοπτική για μια άλλη ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας, για τη ριζική λύση των προβλημάτων μας.»