Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 1:07:14 μμ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:17

Συνεννόηση μηδέν

pasok

Γράφαμε στο φύλλο της Παρασκευής ότι η διαδικασία διαβούλευσης επί σκοπώ κοινής καθόδου των ΠΑΣΟΚων υποψηφίων Χρ. Δραγανίδη και Στ. Τσιόνκη στις εκλογές του Δήμου Παιονίας  είναι μεν …θεάρεστη, αλλά θα αποδεικνύονταν ατελέσφορη λόγω μεγάλης καθυστέρησης.

Κι όπως τα γράψαμε, έτσι και έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όταν συγκεντρώθηκαν οι κ. Δραγανίδης, Τσιόνκης, οι δήμαρχοι Δ. Σμυδάκης και Ευθ. Τσιόνκης, ο γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας ΠΑΣΟΚ κ. Γεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Λ. Δημητριάδης και οι γραμματείς των τεσσάρων δημοτικών οργανώσεων (Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Ευρωπού, Γουμένισσας).
Ουσιαστικά ο διάλογος που έγινε επιβεβαίωσε όσα ήταν γνωστά από καιρό. Δεν υπάρχει έδαφος για συνεννόηση. Επίσης καταγράφηκε  η τάση των περισσότερων συμμετασχόντων να συνταχθούν με την υποψηφιότητα του Χρ. Δραγανίδη. Μάλιστα όταν τέθηκε θέμα ψηφοφορίας, ο κ. Τσιόνκης αντέδρασε και τόνισε΅Δεν δικαιούστε να ψηφίσετε. Εδώ προσπαθούμε να βρούμε μια λύση μήπως και συνεννοηθούμε. Πριν τεθούν κριτήρια για τον κάθε υποψήφιο, για την εμεπιρία, τη γνώση, τις ιδέες, την πολιτική και κοινωνική του διαδρομή δεν έχει καμιά αξία η ψηφοφορία. Δεν νομιμοποιείστε λοιπόν να ψηφίσετε”

Ανεξάρτητος
ο Τσιόνκης
Ο Στέφανος Τσιόνκης εμφανώς εκνευρισμένος α  αποχώρησε από τη διαδικασία και ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το ΠΑΣΟΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αφεθεί η απόφαση περί του πρακτέου στις τέσσερις δημοτικές οργανώσεις. Επίκειται λοιπόν η συνεδρίαση τω συντονιστικώ τους επιτροπών για να αποφανθούν αν και ποιον υποψήφιο θα στηριξουν στις δημοτικές εκλογές Παιονίας.