Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 2:13:48 μμ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 10:28

Συνεργασία Επιμελητηρίου Κιλκίς με το Ελληνογερμανικό Θεσσαλονίκης

Συνέχεια στην πρόσφατη επίσκεψη της Γενικής Προξένου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κας Σίβυλλα Μπέντικ, στο Επιμελητήριο, δόθηκε με την νέα επίσκεψη των Γενικού Διευθυντή κ. Αθανασίου Κελέμη και του  Διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Θεοδωράκη, στο Επιμελητήριο Κιλκίς και τον πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη.

 

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε εγκάρδιο κλίμα συνεργασίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις επιχειρηματικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, στους σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, με έμφαση κυρίως στις εξαγωγές.

Παράλληλα επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στην  περιοχή,  με πολύτιμο αρωγό, τη καινοτόμο προσπάθεια δημιουργίας του  Επενδυτικού Οδηγού για Υποψήφιους Επενδυτές, ο οποίος θα παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες και θα απευθύνεται σε υποψήφιους επενδυτές που είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν άμεσα τα επενδυτικά τους σχέδια στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Ακολούθως το κλιμάκιο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου σύμφωνα με το πρόγραμμά του, επισκέφθηκε διαδοχικά τις επιχειρήσεις: ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΑΕ, ΚΛΕΜΑΝ ΑΕ και ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ.