Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 9:22:08 μμ
Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2009 14:04

Θετική και αισιόδοξη σκέψη και δημιουργική διάθεση για το 2009

Μαζί με τις αυτονόητες θερμές ευχές για υγεία και προκοπή, δεχθείτε τις ειλικρινείς προθέσεις για συμπόρευση σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της δύσκολης αλλά και με πολλές ευκαιρίες εποχή μας. Ο συνδυασμός " ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ" αποτελεί πλέον τον εκφραστή των προσδοκιών των  Κιλκισιωτών  και των κατοίκων των χωριών μας.


Βασίζεται στη φιλοσοφία και το πρόγραμμά του στην ισοτιμία, την ενεργή συμμετοχή και αξιοπρέπεια όλων ανεξαρτήτως των πολιτών, χωρίς διακρίσεις, στην προσπάθεια αλλά και δημιουργική αξιοποίηση του δημοσίου χρήματος, την προβολή και εξωστρέφεια του Δήμου, την ειλικρινή στήριξη των νέων με έμφαση στο ελεύθερο χρόνο και την απασχόληση, τον πολιτισμό και την κοινωνική πρόνοια για τις ευπαθείς ομάδες.
Είναι σαφές πλέον στην κοινή γνώμη, ότι ο Δήμος Κιλκίς θέλει άλλο "κοστούμι", δεν τον χωρά πλέον αυτό που "φορά". Νέα αυτοδιοικητική αντίληψη,  που να εμπνέει και να εμψυχώνει τους κατοίκους.
Εν έτει 2009 χρειάζεται πλέον ένα συλλογικό όραμα, μια κοινή προσπάθεια πολιτών και φορέων, που η τωρινή δημοτική αρχή είναι ανήμπορη να εκφράσει.
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, πάντοτε με θετική και αισιόδοξη σκέψη για δημιουργική διάθεση.