Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 11:10:05 μμ
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 19:49

Την Κυριακή κερδίζουμε όλοι μαζί το στοίχημα για τον ισχυρό Δήμο Κιλκίς

mpalaskas


Ο κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας επικεφαλής του συνδυασμού «Στροφή στο Δημότη» που κατήγαγε μεγάλη νίκη στις εκλογές της Κυριακής 7 Νοεμβρίου ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:
Συνδημότισσες, συνδημότες
Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπό μου και το συνδυασμό ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ, με την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Μια ψήφος που κατέδειξε παράλληλα και την επιθυμία σας για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Κιλκίς.
Η συγκινητική αυτή αποδοχή του συνδυασμού μας όμως δημιουργεί σε μας και μεγάλες ευθύνες προκειμένου να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο στοίχημα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ισχυρού Δήμου Κιλκίς.
Το πρώτο βήμα έγινε και τώρα απομένει να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας προς εμάς στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, μια επιλογή που θα σφραγίσει και τη δυνατή σχέση αγάπης που έχουμε οικοδομήσει μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια.
Παράλληλα επιθυμώ να απευθύνω ένα κάλεσμα και στους πολίτες εκείνους που δεν επέλεξαν το συνδυασμό μας και να τους ζητήσω να μας εμπιστευθούν για να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Τα προβλήματα άλλωστε δεν έχουν χρώμα και η επιδίωξη για την προκοπή του τόπου είναι κοινή για όλους μας.