Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 6:11:37 μμ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:16

Το ψηφοδέλτιό του παρουσίασε ο Μάρκος Μπόλαρης

mpolaris


Την παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης.Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι οι εξής:
Θεσσαλονίκη:
Πασχαλίδης Γιώργος, πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης - πολιτικός μηχανικός
Κιλκις:
Ανθρακίδης Χρήστος, δήμαρχος Χέρσου - πολιτικός μηχανικός
Πέλλα:
Καραμάνης Μιχάλης, νομάρχης Πέλλας – στέλεχος Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος
Πιερία:
Παπαχρήστος Γρηγόρης, δήμαρχος Δίου - φυσικοθεραπευτής
Σέρρες:
Κωνσταντινίδου Ελένη, αρχιτέκτων μηχανικός
Χαλκιδική:
Πάνας Απόστολος, μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ - μέλος εκτελεστικής γραμματείας νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Ημαθία:
Μούρνος Δημήτρης, καρδιολόγος - επικεφαλής παράταξης ΠΑΣΟΚ νομαρχιακού συμβουλίου Ημαθίας
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο νομό Κιλκίς είναι οι:
Κέζου Αντωνία,  Ιδιωτική υπάλληλος
Περπερίδης Δημήτριος, συνταξιούχος ΕΛΤΑ
Τσιραμπίδης Θανάσης, Οφθαλμίατρος - Νομαρχιακός σύμβουλος
Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι η μάχη θα είναι νικηφόρα, γιατί το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανθρώπους από όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είναι άνθρωποι από το πανεπιστήμιο, γιατί θέλουμε τις συνέργειες των ακαδημαϊκών, τις συνέργειες του πανεπιστημίου, των ΤΕΙ για να δέσουμε και ν’ αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν στη βιομηχανία μας, είναι άνθρωποι έμπειροι από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης –και της νομαρχιακής και της πρωτοβάθμιας, είναι δύο δήμαρχοι ιστορικών πόλεων, του Δίου και της Πέλλας, είναι  άνθρωποι από το χώρο της επιστήμης, δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, βιολόγοι, οικονομολόγοι, είναι το απαραίτητο προσωπικό το οποίο το έχει ανάγκη το περιφερειακό συμβούλιο για να οργανώσουμε και να στήσουμε στα πόδια του τον καινούργιο θεσμό της αιρετής περιφέρειας. Είναι γυναίκες που δίνουν καθημερινά τη μάχη στη ζωή απ’ όλα τα πόστα και της επιστήμης και της αγοράς και του επαγγελματία. Τους ευχαριστώ όλους για την όμορφη μάχη την οποία δίνουμε. Είναι μάχη με ποιότητα, είναι μάχη για να βάλουμε αρχές για το χτίσιμο και το στήσιμο της αιρετής περιφέρειας».
Νωρίτερα ο κ. Μπόλαρης επεσήμανε «Είναι σαφές ότι η παράταξη αυτή κάνει μέτωπο απέναντι στα φαινόμενα υστέρησης της περιφέρειας, δημιουργεί μέτωπο για ν’ απαντηθούν τα ζητήματα της ανεργίας, κάνει μέτωπο για να απαντηθούν τα θέματα της οπισθοδρόμησης, της εξάρτησης, της λογικής της επαιτείας. Συμπαρατάσσει όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προκοπή αυτού του τόπου. Όλους όσοι πιστεύουν στον καινούργιο θεσμό της αιρετής περιφέρειας».