Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 10:01:09 πμ

Πολιτιστικά

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 17-3-2024 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Εάν δεν διαπιστωθεί απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 24-03-2024 και εν συνεχεία την Κυριακή 31-3-2024 στον ίδιο χώρο. Τα θέματα συζήτησης είναι τα εξής:

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς προγραμματίζει εκδρομή στο καρναβάλι του Άσπρου την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Το «θεατρικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «Γυναίκα… μία».

Παρουσιάζονται τα έργα:

Την τσικνοπέμπτη 7/3  και ώρα 13:30 θα γίνει παρέλαση καρναβαλιστών  μπροστά από το Δημοτικό κατάστημα στην Αξιούπολη και θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στην πλατεία Παύλου Μελλά με ζωντανή μουσική, πολλούς διασκεδαστές και άφθονα σουβλάκια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας Όι Παίονες΄ και ο Σύλλογος τεχνών Μουσών Δράσις σας προσκαλούν να βάλετε τις μάσκες σας και να έρθετε να διασκεδάσετε με τα χάλκινα της Γουμένισσας την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου το απόγευμα.

 Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μεσιάς  «Αλέξανδρος Βυζάντιος» που  εδρεύει στην Τοπική Κοινότητα Μεσιάς, του Δήμου Παιονίας,  του Νομού Κιλκίς, καλεί όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του, την Κυριακή  10-03-2024 από τις 10 πμ έως 12 πμ  στον χώρο εκδηλώσεων του Συλλόγου (Νηπιαγωγείο), στις εκλογές  για την ανάδειξη νέου  Διοικητικού Συμβουλίου. 

Άρωμα αποκριάς στη Γουμένισσα με παιδικό πάρτι που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιο Τρύφων"  την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του Δ.Σ και η αίθουσα του συλλόγου  γέμισε ασφυκτικά από μέλη και μικρούς φίλους.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Άγιος Τρύφων Γουμένισσας διοργανώνει μουσική εκδήλωση στο καφέ bar “ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ” την Κυριακή 24/03, με τη γνωστή τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πάλλα. Η έναρξη είναι στις 22:00 και η τιμή του ποτού είναι 10€.

Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει  Αλήθειες.

Αλήθειες της καθημερινότητας 

Ο συλλογικός τόμος «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών… στα σκάμματα των ανασκαφών», της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, μετά την εκπληκτική εκδήλωση παρουσίασής του στο Κιλκίς, πλέον θα παρουσιαστεί και στο MOMus - Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη Α’, Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, ώρα 18.00.

Σελίδα 1 από 763