Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 3:33:35 μμ
Κυριακή, 03 Μαϊος 2009 07:15

Αυγοτσούγκρισμα «Ακριτών»

Το καθιερωμένο «Αυγοτσούγκρισμα» των «Ακριτών» Πολυκάστρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2009, στις 8:30 το βράδυ, στο «Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο.
Η βραδιά περιλαμβάνει το διαγωνισμό αυγοτσουγκρίσματος παρουσία χορευτικών τμημάτων, καθώς επίσης και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι ειδικά προσκεκλημένοι από τον Πόντο Αντέμ Μπεσκίογλου και Κερίμ Αϊντίν, πόντιοι καλλιτέχνες.


Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν επίσης οι Γιώργος Μωυσιάδης και Τάσος Ευτυχιάδης (λύρα-τραγούδι) και ο Κώστας Βαφειάδης (νταούλι).
Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να παρευρεθούν στη θεσμική αυτή εκδήλωσή.

Συμβούλιο
Νεολαίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 15 Απριλίου 2009 η εκλογή του νέου Δ.Σ. του Συμβουλίου Νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες».
Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έλαβαν μέρος  τα μέλη της νεολαίας του Συλλόγου από 15 έως 30 ετών. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Κοτσαηλίδου Σοφία, Αντιπρόεδρος:Παπαδόπουλος Δημήτριος, Γραμματέας: Παπαχρήστου Νικολέτα, Ταμίας: Ευτυχιάδης Αναστάσιος, Μέλη: Ασλανίδης Ιορδάνης, Παπαχρήστου Σταμάτης, Βαφειάδης Χρήστος, Παπαδοπούλου Ματούλα, Καρακασίδου Νίνα.