Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 4:30:56 μμ
etpa
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009 12:09

Έκοψαν την πίτα τους τίμησαν τα παιδιά τους

Συντάκτης:

Στις 5 Ιανουαρίου 2009, ο σύλλογός εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ν. Κιλκίς πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτάς του στην τσαγερία «Ζώγια», στο   Κιλκίς. Παράλληλα επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στα παιδιά των συναδέλφων, που πέτυχαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί συνάδελφοι, φίλοι των εκπαιδευτικών, αλλά και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριος Κιλτίδης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε. Κιλκίς κ. Αποστόλου Θωμάς, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Κιλκίς κα. Μούρτζιου Κωνσταντία, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Αξιμιώτης Ιωάννης, ο Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Π.Ε. Αρναίας Χαλκιδικής κ. Αρβανιτίδης Λεωνίδας, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ροδόπης κα. Βέλκου Κυριακή,  η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Κιλκίς κα. Παπαδοπούλου Μαρία, καθώς και διευθυντές σχολείων της περιφέρειας Κιλκίς.
Σε σύντομες ομιλίες τους, οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης, αφού ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους, το νέο έτος να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό, τόνισαν τη σημασία της εκπαίδευσης στη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης, καθώς και τη συμβολή των εκπαιδευτικών στην πρόοδο και την ευημερία των ατόμων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.
Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές, στους οποίους επιδόθηκε πλακέτα, ήταν οι ακόλουθοι: Αξιμιώτου Ελισάβετ (Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και  Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Παν. Αιγαίου), Αρβανίτη Μαρία (Τμήμα επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Α.Π.Θ.), Βαλαβάνη Κυριακή (Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας), Γραμμενάς Φώτης (Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης), Ελευθεριάδου Μαρία (Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.), Κακουλίδου Χρύσα (Τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ.), Κυρλιέ – Χρυσουλίδου Στεφανία (Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.) Μπαζιργιάννη Κωνσταντίνα  (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.), Μπίκου Ευτυχία (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.), Νατσιός Ιωάννης (Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ.) και Πέρκα Σοφία (Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Παν. Θεσσαλίας).