Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 9:24:39 μμ
Τετάρτη, 21 Μαϊος 2008 06:27

Γιορτή της μητέρας στο Χειμαδιό

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας που πραγματοποιήσε στο Χειμαδιό ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι Σταυραετοί”. Η γιορτή ήταν αφιερωμένοι στο σπουδαίο και ιερό έργο πο προσφέρει η μητέρα στην κοινωνία μας, και σ’ αυτόν τον αναφέρθηκαν στην ομιλία τους ο Δήμαρχος Κρουσσών Νεόφυτος Παπαδόπουλος καθώς και η πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυριακή Αναστασιάδου.

Στην εκδήλωση απαγγέλθηκαν ποιήματα από μικρά παιδιά που εξυμνούσαν κι αυτά το μεγαλείο της αγάπης της μάνας.
Συμβολικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσέφερε δώρα σε όλες τις μητέρες που παραβρέθηκαν καθώς και στα μικρά παιδιά.
Την εκδήλωση, εκτός από τον Δήμαρχο Κρουσσίων κ. Παπαδόπουλο τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κρουσσίων Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Αναστασιάδης και Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γεώργιος Αμανατίδης καθώς και τα μέλη του Τ.Σ. Ιωσήφ Τομπαζίδης, Ιωάννα Πιλιτσίδου και Γρηγόρης Καραγαβριήλ.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδιού αποτελούμενο από τους Κυριακή Αναστασιάδου-πρόεδρο, Ιωάννη Καρυπίδη-αντιπρόεδρο, Ιωάννα Πιλιτσίδου-γραμματέ, Καλλιόπη Καλαϊτζίδου-ταμίας και τα μέλη Κυριακή Παρλαλόγου, Μαρία Ευθυμιάδου και Νίνα Ευθυμιάδου, αισθάνονται την  ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όσους βοήθησαν στην οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.