Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, 9:26:24 μμ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:16

Κοπή Βασιλόπιτας και βράβευση νέων φοιτητών

Στις 3 Ιανουαρίου 2010, ο Σύλλογος Δασκάλων Κιλκίς, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτάς του στην αίθουσα του ξενοδοχείου habitat, στο  Κιλκίς. Παράλληλα επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στα παιδιά των δασκάλων, που πέτυχαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί δάσκαλοι, φίλοι των εκπαιδευτικών, αλλά και οι βουλευτές του Νομού, κύριοι Φλωρίδης Γεώργιος και Παραστατίδης Θεόδωρος, ο νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας Ευάγγελος, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κα. Μούρτζιου Κωνσταντία, η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Κιλκίς κα. Παπαδοπούλου Μαρία, ο Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Π.Ε. Χαλκιδικής κος Αρβανιτίδης Λεωνίδας,  καθώς και διευθυντές σχολείων της περιφέρειας Κιλκίς.
Σε σύντομες ομιλίες τους, οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης, αφού ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους, το νέο έτος να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό, τόνισαν τη σημασία της εκπαίδευσης στη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης, καθώς και τη συμβολή των εκπαιδευτικών στην πρόοδο και την ευημερία των ατόμων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.
Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές, στους οποίους επιδόθηκε πλακέτα, ήταν οι ακόλουθοι:. Αβραμίδου Γεωργία (Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Αγαπίδης Μιχαήλ (Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Σερρών), Απατσίδης Μάριος (Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τ.Ε.Ι. Σερρών), Ασαρίδου  Νικολέττα (Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας), Αυξεντίου Γεώργιος (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.), Βαλαβάνη  Χρυσούλα (Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δ.Π.Θ.), Βασιλάκη Χριστίνα (Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), Ευθυμιάδης Στέφανος (Τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ.), Ηλιάδου Μαρία (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.), Καπέτης Γεώργιος (Σχολή Ικάρων), Κορσαββίδης Βασίλειος-Ρωμανός (Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής), Κρομότη Χριστίνα-Ελευθερία (Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ.), Μιχαλοπούλου Θεοδώρα (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.), Μίχου Νικολέττα (Τμήμα Νομικής του Α.Π.Θ.), Παναγιωτίδης Ευστάθιος (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ.), Πέρρος Γεώργιος (Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Πολυχρονιάδης Ευστάθιος (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ.), Χρας Σταύρος (Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμού του Τ.Ε.Ι. Σερρών) και η  Χρυσοστομίδου Παναγιώτα (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας).