Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 4:07:11 πμ
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 08:44

“Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ”

Οι θεατρικές επιχειρήσεις ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχονται για 3η χρονιά στη πόλη του ΚΙΛΚΙΣ  και για φέτος παρουσιάζουν το γνωστό παιδικό μιούζικαλ   "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ"   του Φ. Λ. ΜΠΑΟΥΜ . Τη νέα παραγωγή υπογράφουν κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου! Οι σκηνοθετικές οδηγίες είναι του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, το μουσικό ταξίδι του ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, οι εντυπωσιακές χορογραφίες του ΦΩΤΗ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ, η θεατρική διασκευή του ΜΑΝΟΥ ΒΕΝΙΕΡΗ, τα 25 μοναδικά κοστούμια της ΣΗΛΙΑΣ ΔΕΜΙΡΗ, τα 3 μαγευτικά σκηνικά ζωγράφισε η ΕΛΕΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, οι φωτισμοί είναι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΖΑΙΟΥ και το μακιγιάζ της ΑΙΜΙΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο ΄΄ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΤΡΟΝ΄΄ την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ώρες παραστάσεων: 16:30  & 18:30
"Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ", που το καλοκαίρι έκανε πραγματικό θρίαμβο λαμβάνοντας μέρος σε πολλά φεστιβάλ της χώρας, είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο. Ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστή σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες!
Κεντρικός άξονας της ιστορίας και της παράστασης είναι ότι βαθιά μέσα μας υπάρχει ανυπολόγιστη δύναμη που πολλές φορές δεν ξέρουμε ότι την έχουμε. Χρειάζεται πίστη, αυτογνωσία, υπομονή και επιμονή για να την ανακαλύψουμε.                                                                                                        
Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί γνωστοί από το θέατρο και την τηλεόραση. ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, Κατερίνα Αναστασίου, Βασίλης Θεοδωρίδης, Μαίρη Χρονοπούλου, Δημήτρης Λέκκος, Διονύσης Στραβοράβδης, Μαρία Πανουτσοπούλου,  και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ.