Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 5:25:51 μμ
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 14:17

Οι κυρίες του ΚΑΠΗ Γουμένισσας τίμησαν τη γιορτή της Γυναίκας

Τη γιορτή της γυναίκας τίμησαν στο ΚΑΠΗ Γουμένισσας. Με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο οι γυναίκες ξέρουν. Οι γυναίκες, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαρτίου 2010, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του ΚΑΠΗ και κάτω από τους ήχους των χάλκινων έδειξαν τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα που τις χαρακτηρίζει. Στην κατάμεστη αίθουσα οι γυναίκες χόρεψαν και απόλαυσαν τα γευστικά εδέσματα που τους προσέφερε η διοίκηση του Κ.Α.Π.Η.
Η προετοιμασία της εκδήλωσης ήταν πολύ καλή και αυτό ικανοποίησε όλες. Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου κ. Ιωάννης Αλίρης, ο οποίος χαρακτήρισε τη γυναίκα, σύμβολο της κοινωνίας, που εκφράζεται με τη μοναδική μορφή της μάνας και της εργαζόμενης.
Επίσης μίλησε για τη σημαντικότητα του θεσμού των Κ.Α.Π.Η. μέσα από τις δραστηριότητες του οποίου οι γυναίκες μέλη του αναπτύσσουν δεσμούς φιλίας και συνεργασίας, διευρύνουν τους ορίζοντες της γνώσης μέσα από τις επισκέψεις σε μουσεία καθώς και σε πολιτιστικούς και ιστορικούς χώρους.
Κλείνοντας, μετέφερε τους χαιρετισμούς του δημάρχου Γουμένισσας και ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και ζωντάνια να χαίρονται τη ζωή.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι δύο δημοτικές σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Γουμένισσας, Στ. Παπαπαναγιώτου