Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 12:33:03 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Δήμος Κιλκίς την υποδέχεται όπως της αξίζει! Με χάρη και λάμψη γιορτινή στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

Δυστυχώς η δύσκολη περίοδος της πανδημίας ξαναβρίσκει μόνους κάποιους συμπολίτες μας οι οποίοι θα χρειαστουν και πάλι την βοηθεια όλων μας.

Μία κατάσταση που τη βιώνουμε όλοι μας λίγο πολύ με τον ίδιο επίπονο τρόπο, μια περίοδος ωστόσο που είναι ακόμα δυσκολότερη για κάποιους, στα πρόσωπα των οποίων βλέπουμε τις ίδιες τις οικογένειές μας και έτσι θέλουμε να τις βοηθήσουμε.....

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-12-2020)

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Αριστοτέλη Χατζηδέλιου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και συγκίνηση το μέλος του Συλλόγου Γιάννη Μασμανίδη που έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 67 ετών νικημένος από την κατάρα της εποχής, τον κορονοϊό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιωάννη Μασμανίδη, τακτικού μέλους του συλλόγου,  για τον πρόωρο χαμό του, καθώς επίσης στην Β΄ Γραμματέα του συλλόγου, Δέσποινα Τιρεκίδου, για το χαμό του πεθερού της.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του, για την  απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Βασιλικής.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του για την αναπάντεχη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, εκφράζουμε στο συνάδελφο-μέλος του Συλλόγου μας και Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την απώλεια της μητέρας του, Βασιλικής.

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Ν. Κεραμέως που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1020/ΥΟΔΔ/7-12-2020), συγκροτείται το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης αποτελούμενο από τους: