Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 2:25:51 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Γράφει ο Βασίλης Ιωαννίδης - Γεωπόνος.

Δίανθος ο Άνυδρος ( Dianthus aridus Griseb. ex Janka).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-12-2020)

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 18:26

Στην κεκοιμημένη Βασιλική Γεωργαντά

Συντάκτης:

Μετέχουμε προσευχητικά και λειτουργικά στην αιωνική πορεία της μακαρίτισσας κυρα-Βασιλικής Γεωργαντά. Μετέχουμε ανθρώπινα και κοινωνικά στη λύπη των οικείων της για την οριακή εν γη αποστέρηση της αισθητής παρουσίας της.

Ενόψει των Αγίων Ημερών και της Γέννησης του Θεανθρώπου εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους δημότες μας, όπου ζουν, και σε όλον τον κόσμο υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-12-2020)

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 13:31

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Συντάκτης:

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Υφυπουργό κ. Γ. Γεωργαντά, στους συγγενείς και οικείους του για την απώλεια της μητέρας του.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 11:56

Ανοίγουν οι Εκκλησίες υπό αυστηρούς όρους

Συντάκτης:
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφερείας ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.:80588 Κ.Υ.Α. που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β' 5509/15-12-2020 και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε χθες 15 Δεκεμβρίου 2020 υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργήσουν κατά τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου όπως αναφέρεται παρακάτω στο Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου.
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 11:06

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Μητρόπολης Κιλκίς

Συντάκτης:

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου εκφράζει διά του Ποιμενάρχου της και όλως των Ιερέων στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά τους συλλυπητήριά για την εν Κυρίω κοίμηση της μητέρας του Βασιλικής.

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Υφυποργό Γιώργο Γεωργαντά, στην οικογένεια του και τους οικείους του, για την απώλεια της μητέρας του Βασιλικής.

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Δήμος Κιλκίς την υποδέχεται όπως της αξίζει! Με χάρη και λάμψη γιορτινή στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.