Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 5:02:08 μμ

Πολιτιστικά

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των εκτάκτων φετινών περιστάσεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου κ. Δημήτριος δεν θα εορτάσει κατά το σύνηθες τα ονομαστήριά του.

Ξεχωριστή η μέρα για όσους βρέθηκαν στην γιορτή της μοναδικής Πινακοθήκης του Νομού Κιλκίς, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στην Πινακοθήκη της Τέχνης, στο Μεταλλικό.

Φλαμίνγκο στην Πικρολίμνη του ν. Κιλκίς, στη σειρά και επί δύο, βοηθούντος του αντικατοπτρισμού, στα λιγοστά νερά της λίμνης!

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 12:38

Εκδηλώσεις τιμής του Μακεδονικού Αγώνα στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Λουκά του Αποστόλου και Ευαγγελιστού, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου τίμησε επίσης και την Επέτειο Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την 20η Οκτωβρίου κάθε χρόνο η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυορος Αρτεμίου.

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 23:27

«Κύπρος 1945 – 1974 κρυφές πικρές αλήθειες»

Συντάκτης:

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει  τα μέλη του και τους πολίτες του ν. Κιλκίς, ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε  το βιβλίο «ΚΥΠΡΟΣ 1945-1974. ΚΡΥΦΕΣ  ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ», εκδ. Ελκυστής, του μέλους του Συνδέσμου κ. Γκόλιαρη Χρήστου, Εκπαιδευτικού, π. Σχολικού Συμβούλου.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 23:04

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί

Συντάκτης:

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζει τις θερμότατες από καρδιάς ευχαριστίες του προς τον κ. Γεωργιάδη Ανδρέα Διοικητή ΑΝΧΗ (ΠΒ) της 116 Α/Μ ΜΠΠ Μονάδας στην Αργυρούπολη Κιλκίς για τη δωρεά σε μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου και οσπρίων με σκοπό την ενίσχυση της αποστολή του Π. Τμήματος Ε.Ε.Σ στην Καρδίτσα.  

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 22:24

Αποθέματα αλληλεγγύης στην εθελοντική αιμοδοσία

Συντάκτης:

Η ακατανίκητη δύναμη της ανθρωπιάς εκφράσθηκε και πάλι σήμερα στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κιλκίς. Με την πράξη αιμοδοσίας πολίτες,πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς στάθηκαν οι σταθεροί κρίκοι ζωής στην αλυσίδα της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα.  

Πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για έναν κρυμμένο θησαυρό, για μια μυστική ευχή, για ένα σιωπηλό όνειρο και για έναν κοινωφελή σκοπό που περιμένει να επιτευχθεί.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 09:52

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χειμαδιού ευχαριστεί

Συντάκτης:

Την Κυριακή 04.10.2020 είχαμε την χαρά να εγκαινιάσουμε το Παραδοσιακό Μουσείο Χειμαδιού «Κάθε τόπος και η Ιστορία του», με πλήθος διακεκριμένων καλεσμένων.