Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 12:18:24 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Τις κρύες μέρες του χειμώνα ζούμε τις ημέρες αυτές με το θερμόμετρο υπό του μηδενός. Είναι ταιριαστές οι θερμοκρασίες για να πάμε λίγο πίσω, ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, με τη λίμνη Δοϊράνη να έχει παγώσει και να θυμίζει Αρκτική.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-1-2021)

«Πηνελόπη, αγάπη μου, αδελφούλα μοναδική. Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα; Τη Σταύρωση του Κυρίου; Και για μένα ποιος θα θρηνήσει; Ποιος θα μου πλύνει το βρώμικο κορμί, ποιος θα με βγάλει από την ταπείνωση της αθωότητας μου…Κείνο το πρωί σταμάτησα απότομα γιατί μπήκε μέσα ο Τάγαρης. Με υποχρέωσε να μείνω ένα ολόκληρο εικοσαήμερο μαζί του για να μην καταλάβει ο κόσμος ότι διακόπηκε βίαια ο μήνας του μέλιτος…. Πηνελόπη, μισώ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μίσησα τους άντρες, μίσησα και τις γυναίκες που τους κατασκευάζουν  ....με κράτησε είκοσι μέρες κλειδωμένη μέσα και με βίαζε……Με βίαζε νύχτα μέρα όσες φορές ξαναείχε στύση και είχε αμέτρητες. Με έδερνε και με υποχρέωνε να γλείφω το πράμα του που βρωμούσε,,,  Με υποχρέωνε στον παρά φύσιν έρωτα  και επειδή ούρλιαζα από τους πόνους μου σφράγιζε το στόμα με φαρδύ λευκοπλάστη που πήγε και αγόρασε επί τούτου. Με υποχρέωνε να καταπίνω το σπέρμα του….

Είμαι νεκρή Πηνελόπη….Θέλω να βρώ μια γωνιά, ένας τάφος μου κάνει, να κρύψω μέσα την ασκήμια που έγινα…..την ερχόμενη Τετάρτη θάμαι ελεύθερη. Ελεύθερη από τι, αφού θα κουβαλάω αυτό το βρωμισμένο κορμί και τις απερίγραπτες ταπεινώσεις του….

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-1-2021)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη μέσω εφαρμογής zoom, την Κυριακή 7.02.2021 και ώρα 10.00 με 12.00 με θέμα ημερησίας διατάξεως:

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 09:44

Ο πεζόδρομος του Κιλκίς με άλλο (χιονισμένο) μάτι

Συντάκτης:

Ο πεζόδρομος της 25ης Μαρτίου με… άλλο μάτι. Ο χιονιάς, η παγωνιά και τα κλειστά καταστήματα, έβαλαν τη δική τους πινελιά στη φωτογραφική ματιά του Βασίλη Μπασιούκα, της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς. Και η μοναχική ανθρώπινη φιγούρα στο κέντρο του πεζόδρομου πρόσθεσε τη δική της θλίψη στο χειμωνιάτικο τοπίο του Κιλκίς της πανδημίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-1-2021)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (20-1-2016)

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 16:59

Γιώργος Ηλιάδης: Μνήμη Θανάση Μάντζαρη

Συντάκτης:

Προς όλους τους συναδέλφους των Επιμελητήριων της χώρας:     

«Θεώρησα υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για την θλιβερή είδηση της απώλειας του εκλεκτού συναδέλφου, οικογενειάρχη  και φίλου Μάντζαρη  Αθανασίου, ο οποίος ¨έφυγε¨ για το τελευταίο του ταξίδι, το ταξίδι χωρίς γυρισμό, το ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 13:25

ΚΠΕ Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα «Ρύπανση από πλαστικά»

Συντάκτης:

Επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Ρύπανση από πλαστικά» διοργανώνεται την Τετάρτη 20/1/2021, και ώρες 6.30-9.00 μμ. με την συνεργασία 20 Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) και 19 Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων από Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.