Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 3:40:59 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2020 διήρκεσαν οι εργασίες στον τον ταφικό τύμβο Μεσιά στο Κιλκίς. Όπως πληροφορεί με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς είχε διαπιστώσει πολλαπλές αρχαιοκαπηλικές απόπειρες σε διάφορα σημεία του τύμβου, ο οποίος βρίσκεται στα δυτικά του σύγχρονου οικισμού Μεσιάς του δήμου Παιονίας.

Για το ταξίδι της Βασιλείας των Ουρανών κίνησε ο Γέροντας Χρυσόστομος, ιδρυτής του Κοινοβίου του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτη στον Πεντάλοφο.

«Η απώλεια του Γέροντα Χρυσόστομου, Ηγούμενου του ιερού κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Γουμένισσας, βυθίζει την περιοχή μας στο πένθος, δημιουργεί ένα μεγάλο κενό και έντονα συναισθήματα ειλικρινούς θλίψης και πόνου στη ψυχή μας.

Συλλυπητήρια δήλωση για την κοίμηση του Καθηγούμενου του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου Πενταλόφου Γουμένισσας, του Γέροντα Χρυσόστομου.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 11:52

Καλλισθένη Πάκα: Μνήμη Γέροντα Χρυσόστομου

Συντάκτης:

Εκοιμήθη ο αγαπητός μας Γέροντας Χρυσόστομος Ηγούμενος της Μονής του Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Παιονίας, ανήμερα της εορτής της Παναγίας της Παραμυθίας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Γέροντα Χρυσοστόμου, Καθηγούμενου του Ιερού Κοινοβίου του Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου. Η εκδημία του μας γεμίζει θλίψη, καθώς υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στην Παιονία.

«Σήμερα αποχαιρετούμε για τελευταία φορά τον πολυσέβαστο Γέροντα Χρυσόστομο, Ηγούμενο του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Γουμένισσας.
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 21:41

Βιβλιοπαρουσίαση: “Το δάσος που βρυχάται"

Συντάκτης:

«Κι όμως, Ζόραν, αυτές οι τρεις… Οι Τρεις Μαρίες θα δοκιμάσουν τις Αξίες σου. Και δε θα τις ενδιαφέρει ούτε μια σταλιά το υπέρογκο Ένστικτό σου…»

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-1-2021)

Το ρεπορτάζ του eidisis.gr με τον κτηνοτρόφο της Παιονίας που σκότωσε σκύλο και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το βράδυ της Τετάρτης, στην ενότητα «ειδήσεις από την Ελληνική Περιφέρεια μέσα από τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης».

Σελίδα 1 από 457