Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 8:43:47 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Με πίστη και θάρρος δίνουν τη μεγάλη μάχη απέναντι στην πανδημία οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής· ιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, ΕΚΑΒ -όλοι μαζί. 

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου μας, Ζωής Ιωάννου, που έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από πολυήμερο και άνισο αγώνα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερη  λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός ακόμη ανθρώπου του υγειονομικού κόσμου, νοσηλεύτριας  των Ε.Ι. του Γ.Ν. Κιλκίς, της Ζωής Ιωάννου.

Χριστουγεννιάτικες ολόθερμες ευχές από την πόλη του Κιλκίς με το φακό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Γράφει ο Τάσος Γιοβανούδης

Χριστούγεννα, η γιορτή των παιδιών. Οι παιδικές αναμνήσεις, πιο ζωντανές φέτος από τις προηγούμενες χρονιές, έρχονται στο νου των μεγάλων παιδιών, της τρίτης ηλικίας, στην οποία ευτύχησα να βρίσκομαι και εγώ.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 11:08

Βίντεο - Φωτεινές, ολόθερμες ευχές από την Παιονία

Συντάκτης:

Φωτεινές, ολόθερμες ευχές από την Παιονία - Αξιούπολη, Γουμένισσα, Ευρωπός.

Λαέ του Θεού χριστώνυμε και ως εκ τούτου περιούσιε και ευλογημένε της Ι. Μητρ. Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, ο Κύριος μετά πάντων υμών ευλογών και αγιάζων ημάς.

Μια ξεχωριστή τιμή στη συμπατριώτισσά μας, φιλόλογο Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου, αποδόθηκε από την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης. Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζοντας το έργο της αναφορικά με τη μελέτη, έρευνα και διδασκαλία της Ποντιακής Διαλέκτου τη συμπεριέλαβε ως εισηγήτρια στις διαδικτυακές διαλέξεις που διοργάνωσε στα πλαίσια του θεσμού του Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Ευχές του υφυπουργού και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά (2021)

Ένα μοναδικό μήνυμα αισιοδοξίας στέλνουν σε όλο τον κόσμο τα νεογέννητα αγιοβασιλάκια του Κιλκίς.

Το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς είχε μια καταπληκτική ιδέα και την υλοποίησε μαζί με τις νέες μητέρες, που τις ημέρες αυτές έφεραν στον κόσμο τα δικά τους αγγελούδια.