Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, 4:55:09 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του για την αναπάντεχη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, εκφράζουμε στο συνάδελφο-μέλος του Συλλόγου μας και Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την απώλεια της μητέρας του, Βασιλικής.

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Ν. Κεραμέως που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1020/ΥΟΔΔ/7-12-2020), συγκροτείται το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης αποτελούμενο από τους:

Σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης δείχνοντας διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης και με ιδιαίτερη ευαισθησία  για  τις δομές υγείας του Ν. Κιλκίς, ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του ΕΚΑΒ Κιλκίς, προσφέροντας πέντε ηλεκτρονικά πιεσόμετρα μπράτσου για τον εξοπλισμό των ασθενοφόρων.

Η βιομηχανία ΦΑΙΔΩΝ ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες του Γενικού νοσοκομείου Κιλκίς, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας, προσέφερε 400 στολές προστασίας COVID για το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-12-2015)

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες των καιρών, αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας θα υλοποιήσει τα εξής διαδικτυακά σεμινάρια:

Ευχές από την Αναγέννηση Πλαγιάς (Χριστούγεννα / 2021)

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 20:29

Κιλκίς, στην παραλία τ' ουρανού!

Συντάκτης:

Κιλκίς, στην παραλία τ' ουρανού, λίγο πριν ξυπνήσει ο ήλιος!

Ευχές του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, για τα Χριστούγεννα και το 2021