Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 11:20:56 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Ευχές του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, για τα Χριστούγεννα και το 2021

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Δήμου Κεσίδη

Συντάκτης:

Πρόσφατα θρηνήσαμε τον χαμό ενός σκαπανέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμος Κεσίδης υπηρέτησε  για ένα τέταρτο του αιώνα το κοινωνικό σύνολο, μέσα από διάφορες αιρετές θέσεις.

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η 33 Μ/Κ Ταξιαρχία του Πολυκάστρου, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο. Η Ταξιαρχία ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας προσφέροντας διάφορα αγαθά και έστειλε το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης εν’ όψη των Χριστουγέννων.

Εξαναγκαζόμαστε και υποχρεούμεθα να εκφράσουμε ευθαρσώς όχι απλώς την ψυχική κόπωση, αλλά την οριακή ψυχολογική απόγνωση του λαού και μάλιστα την διογκούμενη αγανάκτηση του εκκλησιαστικού σώματος για την ολοκληρωτική φίμωση και την κατάργηση του στοιχειώδους συνταγματικού δικαιώματος στην παραμικρή ελευθερία ενάσκησης της θρησκευτικής λατρείας (ας το διατυπώσω με μια νομική φόρμα). Σε αντίθεση με άλλες μαζικές διοργανώσεις και συγκεντρώσεις, τόσο “παράταιρα παραδεκτές” στα αυστηρά υγειονομικά πλαίσια.

Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, η μεγάλη αυτή εορτή της πίστεώς μας, η γιορτή της αγάπης και της χαράς, εν μέσω της σφοδρής πανδημίας που ταλανίζει όλες τις πτυχές της ζωής μας, καλούμαστε να ετοιμαστούμε για να υποδεχθούμε τον νεογέννητο Χριστό στις ψυχές και τις καρδιές μας.

Ας στηρίξουμε όλοι τη τράπεζα αίματος του Περιφεριακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς που καθημερινά καλύπτει τις ανάγκες όλων των συμπολιτών μας στην έκτακτη ανάγκη. 

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-12-2020)

Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του αγαπητού μας συντρόφου Δήμου Κεσίδη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-12-2020)

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 15:11

Αιμοδοσία από την ΕΛΜΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ  θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2020,  ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι καθηγητές που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.