Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 11:40:22 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (13-1-2016)

Η θλιβερή είδηση της αναχώρησης του Θεόδωρου Παυλίδη για το μεγάλο ταξίδι μάς κατακλύζει με ανείπωτη οδύνη. Αγαπητός στην κοινωνία του Κιλκίς, στην οποία πρόσφερε πάρα πολλά. Υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργό και δραστήριο μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς (έφεδρος λοχαγός).

Στην μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδα της Κύπρου, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, δημοσιεύτηκε, σε χώρο μισής σελίδας, στις 28.12.2020, παρουσίαση-κριτική του βιβλίου του κιλκισιώτη συγγραφέα Χρήστου Γκόλιαρη, από τον έγκριτο και γνωστό Κύπριο δημοσιογράφο κ. Κώστα Βενιζέλο.

Τώρα που τα φώτα χαμηλώνουν ακόμη περισσότερο και οι βιτρίνες των καταστημάτων παραμένουν σιωπηλές και παγωμένες, το eidisis.gr σας βάζει στη «μαγική σφαίρα» του Αλέξανδρου Περτσινίδη, με την ευχή και την ελπίδα πως δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιες γιορτές...

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 14:14

Φτωχό το Κιλκίς με την απώλεια του Θεόδωρου Παυλίδη

Συντάκτης:

Η απρόσμενη είδηση, του άδικου θανάτου, του εκλεκτού μας φίλου και συντοπίτη δικηγόρου Θεόδωρου Παυλίδη, μας γέμισε σκέψεις και περισυλλογή. Ήταν άδικος ο θάνατός στα 78 του, διότι έδωσε πολλά στην κοινωνία και είχε κι άλλα να δώσει...

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 14:12

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ για Δημήτρη Ταταρίδη

Συντάκτης:

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους οικείους του Δημήτρη Ταταρίδη πρώην συνδικαλιστή και δημοτικό υπάλληλο.

Το Κιλκίς πενθεί για τον αδόκητο χαμό του Θεόδωρου Παυλίδη, ενός διακεκριμένου συμπολίτη μας, η πολυσχιδής προσωπικότητα του οποίου αφήνει έντονο το αποτύπωμά της στην Αυτοδιοίκηση, στη νομική επιστήμη, στον τομέα της ιστορικής έρευνας.

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 19:59

Βούλα Τσαγανού: Όταν χαράζει στο Κιλκίς!

Συντάκτης:

Γράφει και φωτογραφίζει η Βούλα Τσαγανού.

Η βροχή από το προηγούμενο βράδυ είχε ποτίσει καλά τα χωράφια και τις  ψυχές μας από τις κλειστές πόρτες του αόρατου εχθρού που μας κρατά σε αποστάσεις ασφαλείας…     

Συλλυπητήρια δήλωση βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για τον θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη: Άλλος ένας θάνατος συμπολίτη μας συγκλονίζει την πόλη του Κιλκίς. 

Δήλωση Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, για την απώλεια του Δημήτρη Ταταρίδη: «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην προέδρου του νομαρχιακού τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, Δημήτρη Ταταρίδη.