Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 6:03:04 μμ

Πολιτιστικά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για την απώλεια του ΘΩΜΑ ΧΑΝΟΖΙΔΗ.

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 09:53

Μανώλης Κέλλης: Μάσκα και βιταμίνη D

Συντάκτης:

Ο 42χρονος καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών στο ΜΙΤ, παγκοσμίως αναγνωρισμένος στον τομέα της γονιδιωματικής Ιατρικής, μιλάει στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ για την COVID-19, για τα εμβόλια και για τη χρήση της μάσκας, για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, καθώς και για τη συμβολή της βιταμίνης D στη μάχη κατά του ιού.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-12-2020)

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 18:02

Κιλκίς, εικόνες γιορτινές, ανάσες αισιοδοξίας

Συντάκτης:

Κιλκίς, εικόνες γιορτινές, ανάσες αισιοδοξίας

Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του Χανοζίδη Θωμά (ΒΑΡΕΛΟΦΡΩΝΕΣ), για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατό του.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-12-2020)

Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας αποτελούν για τους ορθόδοξους Χριστιανούς το καταφύγιο τους, το απάνεμο λιμάνι τους, την παρηγοριά και την ελπίδα τους!

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη όπως πάντα επιτυχία, ο κύκλος των προγραμματισμένων αιμοδοσιών για το έτος 2020, των μελών της τράπεζας αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου.

Ένας ακόμη κληρικός της Μητροπόλεως Λαγκαδά έφυγε από κοντά μας, χτυπημένος από τον κορονοϊό. Ο αρχιμανδρίτης π. Λουκάς Λαλόπουλος, ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως Λαγκαδά. Ο π. Λουκάς νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετάδοση Εσπερινού Πολιούχων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων

Σελίδα 1 από 441