Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 5:21:48 πμ

Πολιτιστικά

Με απόφαση του προέδρου της Ε.Α.Ε.Α. του ν. Κιλκίς Χαραλ. Χαρ. Παπαδόπουλου, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανεστάλη η ετήσια εκδήλωση μνημόσυνο τιμής στη μνήμη των 7.432 αδικοχαμένων νεκρών του Εμφυλίου και όχι μόνο πολέμου, όπως αναφέρει σε μήνυμά του ο κ. Παπαδόπουλος.

  Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Ξυλοκερατιάς πραγματοποιεί προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΄΄παλιό΄΄ Δημοτικό σχολείο του χωριού και τώρα Πολιτιστικό Σύλλογο [δίπλα στην εκκλησία], την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, 10-12π.μ.

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 18:14

Αναστολή λειτουργίας της Μ.Κ.Ε. Τέχνη Κιλκίς

Συντάκτης:

Συναντηθήκαμε τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και μια πρωτόγνωρη επιδημιολογική συγκυρία.

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 12:09

Πάικο: Στα μαγικά χρώματα του φθινόπωρου...

Συντάκτης:

Κείμενο – φωτογραφίες Βούλα Τσαγανού. (σημείωση ΕΙΔΗΣΕΩΝ: Ενα όμορφο οδοιπορικό στο υπέροχο βουνό μας, έτσι, για να ξεφύγουμε από την απελπισία των ημερών μας).

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς κατά τη διάρκεια της άνοιξης, και συγκεκριμένα του πρώτου κύματος της πανδημίας του covid-19, σεβόμενο τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας, τέθηκε σε αναστολή λειτουργίας και επανήλθε τον Οκτώβριο, τηρώντας αυστηρό πρωτόκολλο μέτρων προστασίας, για την ασφάλεια μικρών και μεγάλων μας χορευτών.

Το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς υψώνεται σε μια καταπράσινη έκταση δίπλα στο Γαλλικό ποταμό, στο ύψος  της Τερπύλλου, και λειτουργεί ως ένας ακόμα πνευματικός φάρος στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ιδιαίτερα  στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Μετά την επιτυχία της πρώτης φάσης της δράσης «Φοράμε μάσκα - Σταματάμε την μετάδοση» με τη διανομή δωρεάν προστατευτικών μασκών στους πολίτες του Κιλκίς, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς συνέχισε σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, την δράση στο Δήμο Παιονίας, με την παρουσία του στις λαϊκές αγορές του Πολυκάστρου και της Γουμένισσας.

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 17:47

Τιμή στους ήρωες από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Κιλκίς για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από το Έπος του '40.

Το εργαστήριο φυτικής παραγωγής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς βρίσκεται στον αύλειο χώρο του παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία Κιλκίς , παροχή της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-10-2020)