Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 1:06:37 μμ

Πολιτιστικά

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 23:19

Μελάφτσα - Ηλιόλουστο Μνήμη Ηρώων

Συντάκτης:
Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω ταξιδέψαμε στο χθες, στους ανθρώπους που προκαλούν τις μνήμες και ανατάσσουν τις νοσταλγίες. Άνθρωποι που χάθηκαν άλλα έμειναν ριζωμένοι βαθιά πολύ βαθιά στις ψυχές μας. Το 2ώρο ταξίδι του χθες μας έφερε κοντά στους προγόνους μας, στους παππούδες μας, τους αγκαλιάσαμε όλοι μαζί με αγάπη και σεβασμό.
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 23:18

Μνήμη Γενοκτονίας Ποντίων στη Φιλυριά

Συντάκτης:
Στην πλατεία της Φιλυριάς, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, και συγκεκριμένα στο Μνημείο σφαγιασθέντων των χωριών του Πόντου, τόποι καταγωγής των Ποντίων Φιλυριάς και Γερακώνας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλυριάς σε συνεργασία με τους χωριανούς-συγγενείς των θυμάτων.
girokomeio-kilkis-emporopanigyriΣτα πλαίσια των ψυχαγωγικών προγραμμάτων για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών  του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των ηλικιωμένων του ιδρύματός μας στην εμποροπανήγυρη του Κιλκίς.
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 22:10

Έντονη δραστηριότητα Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων

Συντάκτης:
ryzia-kilkisΈντονη πολιτιστική δραστηριότητα και εξαιρετικές παραστάσεις παρουσίασε κατά διάρκεια του καλοκαιριού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυζίων:
proskopoi-kilkisΜε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η προσκοπική χρονιά, πραγματοποιώντας δύο μεγάλες κατασκηνώσεις των δύο συστημάτων.
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 18:58

Βραδιά Ανατολικής Ρωμυλίας

Συντάκτης:
anatolikoromuliotes-goumenissaΜια βραδιά Ανατολικής Ρωμυλίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στις 12 Αυγούστου στη Γουμένισσα στα  36α Θεοτόκεια, που οργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος «Αγιος Τρύφων» Γουμένισσας.
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 18:12

“Σταυροχωρίτικα 2011”

Συντάκτης:

stayroxoritikaΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυροχωρίου “ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ” προκαλεί στις διήμερες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο των “Σταυροχωρίτικων 2011”.
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 22:09

Ζωντάνεψε ο Εύρωπος

Συντάκτης:
europosΠραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Θρησκευτικές, Αθλητικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν στην Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού Κιλκίς.
axioupolitikaΜε μία εκδήλωση που πάει  να γίνει  θεσμός έγινε η έναρξη των δεκαήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων, των ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 18:55

Ένα μαγικό ταξίδι στο χθες του Ηλιολούστου

Συντάκτης:
lazaridhs-hlioloustoΗταν μια καταπληκτική βραδιά για το Ηλιόλουστο, ένα μαγικό ταξίδι στην ιστορία και το χθες, στη ζωή των πρώτων κατοίκων του χωριού, στους Καυκάσιους που έφυγαν από το Φαχρέλ του Καρς.