Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 5:06:56 μμ
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 10:57

Πάμε ΑΪΔΑΡΙΝΗ και «Στις Νότες του Ξινόμαυρου»

Ήρθε η ώρα της αμπελοοινικής ζώνης της Γουμένισσας, του Ξινόμαυρου και του υπέροχου οινοποιείου ΑΪΔΑΡΙΝΗ με την καθιερωμένη και όμορφη εκδήλωση «Στις Νότες του Ξινόμαυρου», που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες φίλους του κρασιού.

 

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα το οινοποιείο ΑΪΔΑΡΙΝΗΣ ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Στις νότες του Ξινόμαυρου» με ελεύθερη είσοδο.

Στο πανέμορφο σαλόνι του οινοποιείου, στην είσοδο της Γουμένισσας, θα φιλοξενηθεί έκθεση ζωγραφικής με 14 έργα της εικαστικού Ζωής Τζήμητρα.

Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Κυριακή Δημητριάδου, θα παρουσιάσει το παραμύθι της " Το ημερολόγιο της Δώρας", για μικρούς και μεγάλους

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Ντίνα στο τσέλο και στη φωνή, η Ιωάννα στο βιολί, ο Αντώνης στο πιάνο και ο Δημήτρης στην κιθάρα και στη φωνή

Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές οίνων και τοπικών εδεσμάτων με παράλληλες εκδηλώσεις! Οι ομαδικές ξεναγήσεις θα ξεκινήσουν στις 11:30 και θα γίνονται ανά μία ώρα.