Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 3:30:01 πμ
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2019 20:55

Αξίζει ο Λάζαρος!

Συντάκτης:

Είναι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ανεξάρτητα από τον συνδυασμό στον οποίο συμμετέχει δικαιούται της προσοχής όλων των δημοτών. Διότι πολύ απλά υπερβαίνει τα συμφραζόμενα, πολιτικά και άλλα κάθε συνδυασμού, καθώς η λειτουργία και η δράση του στο Δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς όλα τα χρόνια υπήρξε υποδειγματική.


Στον Λάζαρο Παζαρτζικλή αναφερόμαστε που κατέρχεται υποψήφιος με το συνδυασμό "ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ".
Δεν υπάρχει θέμα από τα μικρότερα της καθημερινότητας έως τα πολύ σημαντικά του δήμου με το οποίο να μην ασχολήθηκε ο Λάζαρος. Σε κάθε συνεδρίαση του σώματος έθετε τα ζητήματα και μάλιστα με ιδιαίτερα παραγωγικό τρόπο. Προσέθετε και συγκεκριμένες προτάσεις. Όχι μόνο κριτική ή γκρίνια.
Με κριτική, σκληρή όποτε έκρινε σκόπιμο, αλλά και με εκκλήσεις για ανάληψη δράσεων εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Πριν εκπνεύσουν οι όποιες προθεσμίες.
Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής με ένα λόγο τίμησε όσο κανείς άλλος την ψήφο των δημοτών και τώρα δικαιούται να κοιτάζει στα μάτια τον δημότη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του.

 

Να περιμένει η Δοϊράνη
Κι εκεί που όλα ήταν έτοιμα για το έργο της αναβάθμισης - αξιοποίησης της Δοϊράνης, παρουσιάστηκε εμπλοκή και τουλάχιστον δίμηνη καθυστέρηση.
Από το Υπουργείο κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη δημοπράτηση ενός έργου όπου δήμος Κιλκίς και Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς είχαν να διαχειριστούν έργα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, διαμηνύθηκε ότι αλλάζουν οι τιμές και πρόκειται να σταλούν νέα τεύχη δημοπράτησης.
Και για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστεί περίπου ένα δίμηνο, κατ' εκτίμηση του υπουργείου.
Άντε να δούμε...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:« Προσέξτε κι αυτό... Όπως λέμε Κιλκίς »