Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 4:44:06 πμ
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 20:01

Αχ, αυτός ο καύσωνας!

Βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση έκανε ο προερχόμενος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, συνεργαζόμενος ως ανεξάρτητος στο Επιμελητήριο και το δήμο Κιλκίς με τους δεξιούς και προσφάτως προσχωρήσας στο ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Τονικίδης. Για να αποκτήσει και λίγες αριστερές αποχρώσεις ο λόγος του, επιτέθηκε στην «επάρατο δεξιά» γιατί -λέει- με το εργασιακό νομοσχέδιό της στηρίζει τους εργοδότες και πλήττει τους εργαζόμενους!

Ποιος το λέει αυτό; Ο Παύλος Τονικίδης, ο οποίος για πολλά πολλά χρόνια εκπροσωπούσε τους εργοδότες και τα συμφέροντά τους στο νομό, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου με τη στήριξη των βιομηχάνων κλπ κλπ. Έχουμε χάσει το μέτρο στον τόπο αυτό, αλλά όλα δικαιολογούνται λόγω καύσωνα.
***
Το πρόβλημα βεβαίως το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αρνήθηκε τη στήριξή του στις δημοτικές εκλογές και αμέσως μετά το αίτημά του να είναι υποψήφιος βουλευτής του. Του έκλεισε την πόρτα προβάλλοντας σοβαρές αιτιάσεις. Οφείλει το κόμμα της Αριστεράς να μιλήσει καθαρά στους κιλκισιώτες, γιατί απέκλεισε χθες τον κ. Τονικίδη και γιατί αύριο θα τον έχει στο ψηφοδέλτιό του, τώρα που ο κ. Τονικίδης είναι μέλος του κόμματος.
***
Γιατί άραγε τα στελέχη της Ν.Δ. χαίρονται για την προοπτική αυτής της πολιτικής διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς και μιλάνε από τώρα για το …ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς;
Σ’ ένα μεγάλο χωριό ζούμε και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!