Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 4:58:31 μμ
etpa
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008 12:53

O τοπικός τύπος και οι δήμοι

Συντάκτης:
Δελτίο τύπου μας έστειλε ο δήμος Δοϊράνης για την ένταξή του στις διαδικτυακές πύλες. Μέχρι τώρα ΟΛΕΣ οι ανακοινώσεις του δήμου Δοϊράνης δημοσιεύθηκαν ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ από τις εφημερίδες μας, κι έτσι θα συνεχίσουμε. Γιατί ο κάθε δήμος ανήκει πρωτίστως στους δημότες και αυτούς οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να τους στηρίζουμε.
Την ίδια συμπεριφορά όμως απαιτούμε και από τους δήμους προς τον τοπικό τύπο.
Για παράδειγμα, ενώ προβάλλαμε με τον καλύτερο τρόπο, και πριν και μετά, το τουρνουά βετεράνων ποδοσφαιριστών που οργάνωσε ο δήμος Δοϊράνης, στέλνοντας μάλιστα και τον υπεύθυνο των αθλητικών μας στο Δροσάτο και στη διοργάνωση, για την καλύτερη κάλυψη, κι ενώ το ίδιο θετική ήταν η στάση όλου του τοπικού τύπου προς τη διοργάνωση αυτή, εντελώς μικρόψυχα, με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Δοϊράνης ευχαρίστησε για την προβολή της διοργάνωσης, ένα τηλεοπτικό κανάλι κι ένα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και μια εφημερίδα του νομού μας..!
Γιατί τώρα τα δελτία τύπου δεν τα στέλνει μόνο στα τρία αυτά μέσα και απευθύνεται σε όλο τον τοπικό τύπο;
Δεν περιμένουμε «ευχαριστώ» από κανέναν, γιατί κάνουμε το αυτονόητο, δηλαδή σωστά τη δουλειά μας. Περιμένουμε όμως το στοιχειώδη σεβασμό γι’ αυτό που κάνουμε.