Σχόλια
Απρεπής επίθεση κατά του διευθυντή Δευτεροβάθμιας
Συντάκτης: Eidisis.grΚατά τη συζήτηση του θέματος των Πρότυπων – Πειραματικών σχολείων στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς υπήρξε και μια απρεπής επίθεση κατά του διευθυντή Δευτεροβάθμιας, Θεόδωρου Χριστοφορίδη, λόγω της εισήγησής του.
ΝΑΙ του δημοτικού συμβουλίου για τα Πρότυπα-Πειραματικά
Συντάκτης: Eidisis.grΥπέρ της δημιουργίας Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων στο Κιλκίς τάχθηκε το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, με αρνητικές τοποθετήσεις μόνο από τις παρατάξεις Φαχουρίδη και Αγαθόπουλου.
Το δημοτικό συμβούλιο δεν πρότεινε ποια σχολεία θα μετατραπούν σε Πρότυπα – Πειραματικά, με το δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη να τονίζει πως αυτή θάναι μια απόφαση που θα την πάρει το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας και όχι ο δήμος.
Δυο δημοτικοί σύμβουλοι του Κιλκίς «φωτογράφησαν» στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δημοτικό σύμβουλο, πως κρύβεται πίσω από ανώνυμο blog με χυδαίες αναρτήσεις και με εξειδίκευση στη δολοφονία χαρακτήρων.
Ηλικιωμένος ετών 86 που έπρεπε αλλά δεν έκανε στην ώρα του το εμβόλιο, διαγιγνώσκεται στη συνέχεια με νόσο που απαιτεί άμεση θεραπεία. Ο θεράπων ιατρός προτείνει να εμβολιαστεί πριν την έναρξη της θεραπείας.
Ποια σχολεία; Ποιος δήμος να λέτε. Και στο ...βάθος Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΙδού λοιπόν που με καθυστέρηση έστω εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων και δημοτικά σχολεία του ν. Κιλκίς. Μέχρι τώρα και για τέσσερα χρόνια διακριθήκαμε για την …υπεράνω στάση μας.
Αλλά ας μην τα σκαλίζουμε άλλο διότι σκοπός είναι τουλάχιστον να πιάσουν τόπο, να βοηθήσουν παιδιά και οικογένειες και έτερον ουδέν.
Υποτίθεται ότι η Αστυνομία στην Κ. Μακεδονία ελέγχει και επιβάλλει πρόστιμα σε όσους δεν φορούν μάσκα.
Λίαν καλώς. Ιδού τι αναφέρει μέσες άκρες η ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας της Αστυνομίας.
Ήταν φάουλ από πολλές πλευρές η συμπεριφορά σε βάρος της Καλλισθένης
Συντάκτης: Eidisis.grΤο έφερε βαρέως η κ. Καλλισθένη Πάκα ότι εν απουσία της μάλιστα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, ασκήθηκε εναντίον της επιλεκτική κριτική από δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο μάλιστα, ο οποίος αμφισβήτησε ευθέως τη συνέπειά της σε προγενέστερες δηλώσεις της περί άμεσης ανάγκης ενίσχυσης του επενδυτικού κλίματος και της υποβοήθησης επενδυτικών προγραμμάτων στο δήμο Κιλκίς.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης έχει κατασταλαγμένη άποψη για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αποκτήσει ξανά ζωή, ίσως το ομορφότερο κτήριο της πόλης. Η παλιά Νομαρχία. Ήταν ατυχές πως για χρόνια το κτήριο αυτό εγκαταλείφθηκε στην τύχη του και υπέστη ζημιές τόσο από τις στοιχειά της φύσης, όσο και το στοιχειό της αδιαφορίας.
Έσοδα για τα σχολεία – Εκσυγχρονισμός και προστασία τους
Συντάκτης: Eidisis.grΜια ιδέα για το πως μπορούν να αυξηθούν τα έσοδα των σχολείων, να γίνει εκσυγχρονισμός και ταυτόχρονα να προστατευθούν από τις καταστροφές και τις φθορές, καταγράφει σε ανάρτησή του το διευθυντής του 2ου Δημοτικού Κιλκίς, Κώστας Ταλαμπίρης:
Μέσα στη μαυρίλα που βιώνουμε το χρόνο αυτό η κοινωνία μας διψάει για κάποιες αισιόδοξες ειδήσεις. «Έσπασε ταμεία» η ανάρτηση στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, eidisis.gr, για τα πρώτα rapid tests που έγιναν στην πόλη του Κιλκίς στις 9/4 και που το αποτέλεσμά τους ήταν πολύ θετικό (και τα 186 βγήκαν αρνητικά).