Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, 2:18:49 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 20:56

Οι άπαιχτοι παπούδες

Συντάκτης:

Είναι να μην σου τύχει. Να καίγεται ο κόσμος, να έχει ενσκήψει ο κορονοϊός, να μην ξέρεις από πού να φυλαχτείς, να βλέπεις κοτζάμ πρωθυπουργό καθημερινά σχεδόν να σου ερμηνεύει πως να προσέχεις και πως να ξεκόψεις από τα πολλά πολλά, να πηγαίνεις στη δουλειά σου μετά φόβου Θεού και...

Στην απόλυτη κατάψυξη η λίμνη Δοϊράνη. Τα νερά της πανέμορφης διασυνοριακής λίμνης παγωμένα, προσφέροντας στο φωτογραφικό φακό μια απόκοσμη, σεληνιακή μορφή.

Τόχουμε επισημάνει πολλές φορές, αλλά δεν λένε να σταματήσουν την ασύστολη αντιγραφή από την ιστοσελίδα μας. Αυτούσια τα ξεσηκώνουνε τα κείμενά μας. Δεν ξέρουν να κάνουν ούτε μια αξιοπρεπή κλοπή.

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 22:18

Να μείνουν και τα φανταράκια στο σπίτι τους;

Συντάκτης:

Δέστε τώρα ποια προβλήματα δημιουργούνται από τον κορονοϊό και την πανδημία. Για τα φανταράκια μας λέμε που υπηρετούν τη θητεία τους εδώ στο Κιλκίς. Όπως και σε κάθε γωνιά της πατρίδας.
Να τους κόψουν την έξοδο, λόγω κορονοϊού, είναι ιδιαίτερα σκληρό. Έως ...βάρβαρο.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 23:01

Μην το παρακάνουμε

Συντάκτης:

Έκλεισαν κάποιες δημόσιες, δημοτικές υπηρεσίες (βρεφονηπιακοί) με αποφάσεις που εντάσσονται στα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού. Οι υπηρεσίες όμως έκλεισαν για να προστατευθούν μαθητές, νήπια, παιδιά μικρότερης ακόμα ηλικίας.

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι υπουργοί αλλάζουνε, οι διοικητές έρχονται και παρέρχονται αλλά ο Αχιλλέας (Καλεμκερίδης) με τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη όχι απλά μένουνε, αλλά και σε κάθε κάλπη θερίζουνε.

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 21:41

Το δάκρυ της Εβίνας

Συντάκτης:

Συγκινήθηκε η μεγάλη αθλήτρια της Ελλάδας, Εβίνα Μάλτση, στην τιμητική εκδήλωση του «Αετού», όταν άκουσε το χαιρετισμό του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά και την αναφορά του στην ταύτιση της Εβίνας με την εθνική ομάδα μπάσκετ και την ελληνική σημαία.

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 22:17

Θα τον γλωσσοφάνε!

Συντάκτης:

Μπορεί ως ανεξάρτητος να επιλέγεται από τον Δήμαρχο ως εντεταλμένος σύμβουλος; Μήπως πρέπει να είναι ενσωματωμένος στην πλειοψηφία; Ήταν μέσες άκρες το νόημα της ερώτησης του δημ. συμβούλου Βασίλη Καραμπίδη και αφορούσε τον ορισμό του κ. Κώστα Παπακώστα ως εντεταλμένου συμβούλου Δοϊράνης.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 22:01

Η ευγένεια της Αστυνομίας

Συντάκτης:

Μας έκανε θετικότατη εντύπωση η ευγένεια με την οποία μας αντιμετώπισε -και η επιθυμία να βοηθήσει στο έργο μας- η αξιωματικός υπηρεσίας στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 13:18

Το… πάλεψε ο δήμαρχος Κιλκίς!

Συντάκτης:

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης των εφήβων έχει όνομα επιτυχίας. Ακούει στο Δημήτρης Κυριακίδης. Φωτίστηκε το πρόσωπο του Δημάρχου σας, όταν κάναμε στο Δήμο Κιλκίς το αίτημα για τη διεξαγωγή των αγώνων, σχολίασε από μικροφώνου στην τελετή έναρξης ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος του ΑΠΕ.